Aspiratiile Irinei

Iulie 10, 2008 la 6:45 am | Publicat în Cum ne vad ceilalti, Problemele noastre, Si tu poti!, Viata in fotoliul rulant, Viata independenta | Lasă un comentariu
irina

Daca omul nu ar avea aspiratii, ar muri. Eu imi doresc sa ajung traducatoare. Pentru aceasta, urmez niste cursuri de limba spaniola si, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa mi se implineasca dorinta.

Uneori mi-e teama ca nu voi reusi; incerc sa nu-mi trimit gandul atat de departe pentru a nu fi dezamagita. Pot spune ca limba spaniola este pentru mine un adevarat hobby si, de ce sa nu recunosc, ma si ajuta sa scap de plictiseala.
Sa imi fac planuri de viitor, cred ca este un lucru mult prea mare… Ca orice fata de varsta mea, imi doresc sa am alaturi pe cineva care sa ma inteleaga si sa ma sprijine la greu.

Pot spune ca am idealuri si dorinte neimplinite. Un om fara dizabilitati probabil ca doreste sa escaladeze muntii, sa faca inconjurul lumii, sau, stiu eu, alte o mie de chestii. Eu, in schimb, imi doresc lucruri firesti: sa fiu sanatoasa, sa am puterea sa trec peste barierele sociale si sa am multi prieteni alaturi care sa ma ajute sa le depasesc.
Incerc sa fiu cat se poate de realista, chiar daca uneori ma simt bine «visand» …

Irina Bodron – membru fondator IHTIS