Intalnire la Brasov

Octombrie 10, 2008 la 11:06 am | Publicat în Invata sa ma accepti!, Proiecte IHTIS | Lasă un comentariu
Etichete: ,

Asa cum am mai precizat, acest blog al Asociatiei IHTIS este realizat in cadrul proiectului New Media – Blogul ca mijloc de advocacy, proiect initiat de Fundatia Soros si Centrul pentru Jurnalism Independent.

In weekend-ul 3-5 octombrie, Asociatia IHTIS alaturi de celelalte patru organizatii selectate ca beneficiare in proiect si expertii cu care au colaborat acestea pe toata perioada cursului, au evaluat rezultatele obtinute. In linii mari, acestea pot fi citite aici.

Pentru Asociatia IHTIS aceasta intalnire a generat o semnificativa schimbare, ce ne onoreaza si ne motiveaza pentru viitor: din beneficiar in cadrul proiectului, am devenit partener. Detalii se pot gasi in pagina „Anunturi”. Multumiri celor ce ne-au acordat aceasta sansa !!!

Produsul final al acestui program – Ghidul practic blONG – urmeaza a fi lansat in cadrul unei conferinte ce va avea loc pe 17 noiembrie 2008, la Hotel Novotel din Bucuresti.

La conferinta vor participa: presa, bloggeri, ONG-uri sau alte institutii/organizatii/persoane interesate. In cadrul acesteia se va vorbi despre rezultatele programului, vor fi vazute exemple de campanii de advocacy pe bloguri si se va discuta pe marginea ideii de a folosi blogul ca mijloc de promovare a activitatii unui ONG.

Pentru detalii si inscriere, dati click aici.