Sunt coplesita…nu am cuvinte

Noiembrie 18, 2008 la 2:34 pm | Publicat în Campanii IHTIS, Viata independenta | 4 comentarii
Etichete: , , ,

Nu am cuvinte suficiente pentru a multumi tuturor celor care deja sprijina campania noastra. In primul rand, un foarte maaare multumesc lui Iulian Comanescu – pentru idee, pentru sprijinul de a crea spotul campaniei si pentru a-si convinge prietenii si partenerii sa lucreze pentru acest spot fara a fi platiti, pentru toate sfaturile bune pe care ne le-a dat pana acum si pentru increderea pe care o are in noi si in proiectul nostru.

Ii multumim si lui Beth Kanter, care a fost la conferinta Soros unde am lansat clipul si care a postat pe blogul ei un post despre campania noastra, promitand ca ne va pune in contact si cu organizatii ca a noastra din SUA si alte tari.

Multumiri si domnului Manafu, atat pentru promovare, cat si pentru oferta de a gazdui campanii gratuite de publicitate pe blogul sau, in schimbul unor donatii catre noi. Si ii multumim pentru donatie domnului Dragos Dehelean.

Multumiri si tuturor bloggerilor care nu doar au promis sa doneze, ci si au preluat mesajul campaniei noastre si l-au dat mai departe: Om Fericit, Textier, ArTiStul, Diana Gradinaru, Magdalena Zander, BolaDeNieve, Mirela, ZuZu Concept , Iulian Toma, Sorin Tudor, Media Details, Jubilica …si las lista deschisa pentru ca tot descopar noi bloguri care vorbesc despre campanie. Ma simt absolut coplesita de acest val de sprijin, dar – in acelasi timp – imi da curaj si speranta ca suntem din ce in ce mai aproape de visul de a construi Centrul de Viata Independenta!

Primim vesti multe si despre donatii, insa din pacate, asa cum am povestit un pic mai devreme, la BCR nu am reusit sa ne facem online banking pentru a vedea in timp real situatia conturilor. Speram sa putem infiinta un cont paypal, insa cum ni s-a refuzat cererea pentru un card, nu putem inca sa il infiintam. Am primit multe sugestii si pentru donatii prin SMS – speram ca, avand sprijinul lui Iulian Comanescu si al altor noi prieteni, sa putem realiza si asta.

Am fost impresionata sa vad si articolele din Jurnalul National si din  Libertatea, bannerul de pe Kappa.ro

Stim ca sunt multe cauze care merita promovate si multe organizatii care merita donatii. Cu atat mai mult simt nevoia sa multumesc din nou tuturor celor care si-au oprit ochii asupra noastra (astazi am avut, de pilda, aproape 1.000 de hituri pe blog pana la aceasta ora, fata de pana in cincizeci, cate aveam in zilele trecute) si ne intind o mana (sau chiar amandoua) de ajutor. Speram sa va putem invita pe toti, intr-un viitor cat mai apropiat, la inaugurarea Centrului!

1. Pentru contul de PayPal aveti nevoie de un card de debit.
    Va recomand sa incercati la ING Bank daca aveti posibilitatea. Se misca repede si sunt foarte flexibili.
    Detaliile despre crearea contului le gasiti pe http://www.paypal.com
    Initial trebuie facuta o verificare a cardului cu o suma mica (de pana la 1 euro) si dureaza cam o saptamana. Totusi in aceasta perioada puteti primi donatii in contul de PayPal.

Va sugerez sa incercati si cu un cont de MoneyBookers. Este aproximativ acelasi sistem ca si la PayPal.

Succese!

2. @ Mihnea – Multumesc pentru detalii si urare. Saptamana viitoare ni se va elibera si cardul. Va exista si posibilitatea de a se dona prin SMS, in curand.

3. I’m very sorry that I don’t understand your language, but I enjoyed my visit and was inspired by your work. I wish you success.

4. @ Dear Beth – Thanks for your message. We can translate some information for you. If we translate for you, we’ll learn English language. We need your experience and your advice. So, we wish to can speak with you too.