Un inceput de campanie impresionant – solidaritatea isi spune cuvantul

Noiembrie 21, 2008 la 5:45 am | Publicat în Campanii IHTIS, Cum ne vad ceilalti, Si tu poti!, Viata in fotoliul rulant, Viata independenta | Lasă un comentariu

Atunci cand citim o carte sau vedem un film dorim sa impartasim pareri, cu privire la acestea, cu cei dragi, cu alti oameni care au avut acces la acelasi mesaj sau, de ce nu, chiar cu protagonistii in cauza.

Citind mesajele postate in subsolul blogului Asociatiei IHTIS, precum si mesajele ce se gasesc pe alte bloguri ce au prealut clipul am constatat ca sunt destul de multi cei care au ales sa-si exprime opinia, sa propuna solutii pentru bunul mers al campaniei sau sa promoveze efectiv actiunea demarata de noi si colaboratorii si nu in ultimul rand se doneze.. Faptul ca toti acesti oameni au ales sa faca un pas in cadrul proiectului nostru nu poate decat sa ma bucure.

Si in subsolul altor bloguri s-au nascut discutii interesante, fiecare dintre acestea avand ca punct central un alt aspect:

– Unii dintre cititori par ca dotorita vizionarii clipului au inteles ca nu iti trebuie mult pentru a te simti fericit, ceea ce trebuie sa faci este sa stii sa te bucuri de ceea ce esti capabil sa realizezi.

– Pe altii, forta, puterea si optimismul lui Michi i-a lasat, pe buna dreptate, fara cuvinte. Michi e una dintre acele persoane care demonstreaza in permanenta ca o dizabilitate fizica nu te poate impiedica sa gandesti si sa faptuiesti lucruri minunate pentru semenii din jurul tau.

In cadrul unor comentarii de pe blogului domnului Dragos Dehelean am gasit o discutie interesanta. Problema care se pune este : Are sau nu voie o companie sa accepte beneficii de imagine daca doneaza?
Nu trebuie uitat ca exista un nivel la care aceste beneficii sunt implicite, dar si un altul la care sunt explicite. De exemplu, la nivel implicit, toti cei care au contribuit la realizarea spotului, precum si la promovarea lui nu au cum sa nu fie apreciati de noi, cei de la IHTIS, dar si de publicul larg pentru initiativa luata.

Beneficiile de imagine isi pot face aparitia si in mod explicit. O companie care face o donatie poate beneficia de promovare, sustinere din partea unui blogger, a unei asociatii, dupa caz.

Nu as fi scris niciun rand din cele anterioare, daca nu exista echipa care sa realizeze clipul, daca nu existau bloggeri care sa-l posteze si oamenii care sa declanseze diverse discutii si sa doneze.

Le multumim tuturor si ii invit sa ne fie in continuare alaturi !

Cretu Ana-Maria