Sinteza evenimentelor campaniei din saptamana 17-23 noiembrie

Noiembrie 23, 2008 la 12:34 pm | Publicat în Campanii IHTIS, Informatii utile, Invata sa ma accepti!, Noi si ei, Problemele noastre, Si tu poti!, Viata in fotoliul rulant, Viata independenta | Lasă un comentariu

Cursul evenimentelor, in saptamana 17-23 noiembrie, a fost urmatorul:

– Campania a debutat luni, 17 noiembrie, in cadrul Conferintei „New Media”, unde s-a prezentat viralul „POTI AJUTA? SIGUR CA DA!”, acum bine cunoscut tuturor.

img_2822

– Au fost 31 de donatori cu sume cuprinse intre 1 RON si 1150 RON, total 4000 RON.

• Romtelecom a alocat un numar de telefon pentru teledon, prin care fiecare abonat al retelei poate dona 1 euro (ce va fi trecut pe factura) pana la 31 decembrie. Numarul de telefon la care puteti suna este 0900 900 081. Vreau sa multumesc inca o data departamentului de comunicare de la Romtelecom pentru sprijin si deschidere.

• A fost pregatit si demersul in fata operatorilor de telefonie mobila, iar aici echipa Selenis a fost de mare ajutor.  Tot Selenis a fost si prima companie care a raspuns propunerii dlui Manafu ca: orice companie care doneaza minimum 100 de euro poate primi un banner pe blogul sau. Au donat mai mult decat li s-a cerut si mai ales, au donat bannerul celor de la ARDOR. Multumiri !

PC Fun a fost cea de-a doua companie care a intrat in campanie si profit de ocazie sa ii multumesc dlui Madalin pentru initiativa.

• Dl Iulian Comanescu a reusit sa stranga destul de multa acoperire in media online pentru propagarea mesajului.

• Dl. Dan Virtopeanu si echipa Voxline s-au ocupat de productia bannerelor de promovare, pe care le vom avea luni dimineata. Va vom invita atunci sa le preluati.

Acestora li se adauga cei ce sunt mentionati intr-o postare anterioara ca donatori si cei ce au mediatizat prin blogurile personale campania noastra.

A fost solicitat, de asemenea, cardul de debit si creat contul pentru posibilitatea donatiilor prin paypal. In ciuda problemelor de la BCR, avem promisiuni ca miercuri vom intra in posesia cardului. Depasirea problemelor create de functionarul BCR a fost posibila datorita Dnei Monica Muntean. Multumirile si recunostinta noastra pentru solidaritatea sa.

De asemenea, numarul vizitatorilor sit-ului nostru si al mesajelor de sustinere primite este coplesitor.

Multumirile noastre tuturor !