Din nou impreuna pentru IHTIS

Decembrie 6, 2008 la 2:45 pm | Publicat în Campanii IHTIS, Proiecte IHTIS, Viata independenta | 4 comentarii
Etichete: , , , , ,
Training la Botosani

Seria evenimentor in cadrul Asociatiei IHTIS continua.Dupa concertul de aseara Impreuna pentru IHTIS, astazi continuam cu un curs in cadrul caruia invatam cum sa postam articole pe blogul IHTIS, dar si cum sa ne infiintam blogul personal.

Cursul are loc chiar in aceste momente la Hotelul Rapsodia din Botosani sub indrumarea lui Iulian Comanescu si a Mirelei Rus de la Fundatia Soros. Adresam multumirile nostre amandurora.

Ceea ce invatam aici ne va fi de ajutor ulterior pentru a le comunica cititorilor nostri informatii despre activitatea pe care o desfasuram, precum si despre modul in care pot fi depasite anumite obstacole ce apar in calea persoanelor cu dizabilitati.

Ne bucuram ca prin intermediul blogului ne putem face auzita vocea, le oferim posibilitatea oamenilor sa ne cunoasca si sa comunice cu noi.

Asadar, blogul este un mijloc care ne permite sa ne exprimam opinii, sa trimitem si sa primim mesaje, sa aflam intr-un mod rapid lucruri noi.

La sfarsitul zilei membrii asociatiei IHTIS vor putea trece in contul actiunilor desfasurate inca una, cea de astazi.

1. chiar aveti nevoie de macbook-uri ? 🙂

2. @Marius Muscalu: Macbook-ul din imaginea de mai sus ii apartine lui Iulian Comanescu. La training-ul de la Botosani am mai avut inca un Macbook (al meu – de fapt al Fundatiei Soros, aflat in folosinta mea) si inca un Dell (pe care mi l-a imprumutat o colega, pentru a putea face training simultan mai multor persoane). Prin urmare, ironia nu isi are locul (noi, trainerii cursului, am venit cu calculatoarele dupa noi de la Bucuresti). Eu personal chiar sper sa reusim sa obtinem ca donatie 1-2 calculatoare, nu neaparat superperformante, insa oamenii ar avea nevoie de ele).

3. mult succes ! si scuze.

4. Stiu foarte multe despre activitatea asociatiei si stiu ca pregatiti pentru ziua de 1 martie, ceva special. Voi sunteti speciali in sensul bun al cuvantului. Eu sunt o persoana normala fizic dar simt ca am o deficienta sufleteasca, asa ca sunt alaturi de voi.
    Nu putem invinge in viata decat impreuna si cu multa tarie de caracter. Va vrea Domnul ca sa invingem.
    Eu am un exemplu si un sprijin, care va poate fi si o lumina spre fericire. Poate si voi aveti pe cineva care va sfatuie si va da idei. Mi-as dori sa pot coresponda cu Mihaela si sa facem schimb de pareri despre viata. Dorinta ei de a lupta mi-a dat forta si mie. Cum spunea ea:”… Eu ma biruit lumea”