Multumim tuturor!

Decembrie 8, 2008 la 9:36 am | Publicat în Campanii IHTIS, Informatii utile, Viata independenta | 2 comentarii

Am promis sa publicam lista donatorilor de pana acum – mai exact, banii intrati in banca pana pe 30 noiembrie. Suntem absolut impresionati de numarul mare de donatori (persoane fizice si companii) care s-au alaturat cauzei noastre – astfel ca am strans, pana la 30 noiembrie, suma de 6.866 lei.

Multumirile si recunostinta noastra pentru urmatoarele persoane fizice: Cristina Basalic (50), Daniela S. Petrescu(100), Sorin B. Iordachita(50), Mihai-Claudiu Conon-Dumitrescu (10), Andrei Manea (10), Mihai Basalic (5), Adrian Ciutureanu (100), Augustin Razvan Crisan (360), Lucian-Daniel Secareanu (30), Catalin Puiu (10), Madalina Lungu (10), Dragos Radu Bucurenci (100), Ana Maria Taru (200), Diana P. Klusch (100), Lucian Stanescu (200), Geta Kostler (10), Tudorina Mihai (50), Silviu M Drinceanu (10), Konig-Gunther Stefan (4), Sandra-Iuliana Ghitescu (10), Andrei A Hulea (5), Andreea Mihaela Dobre (5), Diana Andreea Dobrescu (20), Cezara A. Visan (25), Marilena Mares (20), Silvia Bardos (10), Claudia Bratu (10), Alexandru Cotiga (150), Anca-Florina Negoescu (50), Carmen Florentina Popescu (50), Laura Georgeta Tirla (50), Ucurum Umit (4), Alexandru Nedelcu (50), Florin Romeo Ungureanu (20), Silviu Adrian Petrescu (100), Andreea Madalina Dinu (20).

Multumim, de asemenea, pentru donatii, urmatoarelor firme: MARKETEER NET SRL (1.150), ETHOS RELATII PUBLICE SRL (750), GOINSIDE GRUP SRL (403,42 +676,13), LOCAL MEDIA CONSULTING (100), DECENT MEDIA SRL (400).

La numarul gratuit alocat de Romtelecom se adunasera, pana saptamana trecuta, 80 de apeluri – deci 80 de euro.

Iar la spectacolul de strangere de fonduri pe care l-am organizat vineri, 5 decembrie, la Dorohoi, am reusit sa strangem, in doar doua ore, peste 3.000 lei. Multumim Primariei Dorohoi, Seminarului Teologic Dorohoi si tuturor celor care s-au aflat pe scena sau in sala, pentru sprijin. Iata si numele celor care au facut donatii in timpul spectacolului: dl Primar al municipiului Dorohoi – Dorin Alexandrescu, dl. viceprimar al municipiului Dorohoi – Sorin Clim, dl. Andrei Dolineschi, dl. Gheorghe Marcu, dl. Mihai Debeli, d-na Antal Maria, clasa a XI-a F de la Colegiul National „Gr. Ghica”, Gorgan Andrei, dl. prof. Dupu Marcel, dl. Dumitru Rosu, Girada Marius Viorel, fam. Cretu Florea, fam. Cujba, fam. Craciun, Ungureanu Mihail, o familie de medici care a dorit sa ramana anonima. Am mai primit, de asemenea, donatii anonime de la o societate comerciala si de la patru persoane.

Tot acest sprijin ne facem sa mergem inainte si sa speram ca visul nostru chiar se poate transforma in realitate. Evident, mai avem mult pana atunci, dar speram ca voi, noii nostri prieteni si sustinatori, sa nu ne abandonati si sa ne sprijiniti in continuare, raspandind in cercul vostru de prieteni, colegi, rude, mesajul nostru si modalitatile prin care se pot face donatii. Mai ales ca acum se pot face donatii de 2 Euro foarte simplu, printr-un SMS (nu e nevoie sa treceti niciun text in interiorul SMS-ului) la numarul 848, valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote!

Luni, 8 decembrie,  Pr. Muha Constantin a donat inca 100 de euro, iar dl Dorin Alexandrescu, primarul Orasului Dorohoi, ne-a indemnat sa ne adresam cu o cerere de sponsorizare catre Primarie, urmand a o aproba in zilele ce urmeazeaza.

Toate aceste evenimente au fost mentionate si in presa locala si regionala:  Ziarul de Vrancea, Stiri Botosani, Ieseanul, TELE ‘M BT.

Iata si  lista site-urilor care au afisat bannere prin ARBOmedia: Florin Campeanu, Florian Nila, Vlad Tocae, Marius Dragu, Andrei Ghica, Andrei Ghica, Tom Murray, Tom Murray.  S-ar putea sa mai fie si altele.

Va multumim tuturor pentru ca ne sunteti alaturi!

1. […] În conturile Asociaţiei s-au strâns deja câteva mii de euro şi donaţiile continuă – detalii aici, pe blogul […]

2. http://www.stiri.botosani.ro/stire/2111/DARUITI+UN+EURO+SI+FLUTURII+VOR+ZBURA%21+.html

Stiri.Botosani va sprijina, felicitari pentru demersuri!