PoveStiri Adevarate

Ianuarie 20, 2009 la 3:30 pm | Publicat în 1, Campanii IHTIS, Cum ne vad ceilalti, Ganduri, Informatii utile, Invata sa ma accepti!, Problemele noastre, Proiecte IHTIS, Viata in fotoliul rulant, Viata independenta | 1 comentariu

Miki, un om cu o putere fantastică, cu o voinţă de fier, care ne dă multora dintre noi o adevărată lecţie de viaţă. De 41 de ani, Miki se luptă să rămână la suprafaţă, să se ridice, să învingă neputinţa!

Miki are o ambiţie de fier. Câţi dintre noi ar reuşi să se descurce singuri în situaţia ei şi i-ar ajuta pe cei din jur fără să se gândească la propriile necazuri? Dragostea cu care s-a obişnuit să-i înconjoare pe semenii ei, a făcut-o pe Miki mai puternică, mai încrezătoare! Şi ar face orice să ajute oamenii. Aşa a apărut dorinţa să deschidă o asociaţie în care persoanele cu dizabilităţi pot fi ajutate şi consiliate de Miki.

Miki este puternică şi nu ar renunţa niciodată la visurile ei. De când era mică a avut patru mari dorinţe şi pentru că este un om bun şi generos, toate au devenit realitate! Prima dorinţă a fost să meargă pe picioarele ei, să nu depindă de nimeni! Şi a reuşit! A doua dorinţa a fost să aibă o biserică aproape de casă şi să asculte slujba în zi de sărbătoare, iar dorinţa i-a fost ascultată!

Cel de-al treilea vis a lui Miki a fost să-şi pună semnătura pe câteva cărţi. Pentru că şi-a dorit din tot sufletul, visul i-a devenit realitate. Miki a scris trei cărţi adresate persoanelor cu dizabilităţi şi o cărticică de ghicitori pentru cei mici. Dar cel mai mult, Miki şi-a dorit să-şi poată ajuta semenii, să fie mereu lângă cei care au nevoie de sprijin. Aşa a apărut asociaţia cu numele ” IHTIS„!

Dar Miki vrea să facă şi mai mult pentru persoanele cu dizabilităţi. Aşa s-a gândit să construiască o casă de vacanţă în Botoşani, în care semenii ei să poată merge, să se relaxeze şi să înveţe cum pot fi acceptaţi de societate. Miki s-a gândit să construiască această casă de vacanţă pe locul unei case pe care ea a moştenit-o de la bunicii ei.

Numai că nu are suficienţi bani. Suma necesară pentru realizarea acestui vis este mult prea mare, aşa că Miki face un apel pentru toţi cei care o pot ajuta să-şi împlinească şi această dorinţă: „350.000 de euro înseamnă 350.000 de oameni solidari!”.

Titular cont: ASOCIATIA IHTIS
Banca: BCR – AGENTIA DOROHOI
LEI: RO14 RNCB 0044 0028 6561 0001
EURO: RO84 RNCB 0044 0028 6561 0002