Avem nevoie de promovare !!!

Februarie 26, 2009 la 10:23 am | Publicat în Campanii IHTIS, Informatii utile, Invata sa ma accepti!, Proiecte IHTIS, Si tu poti!, Viata in fotoliul rulant, Viata independenta | Lasă un comentariu

Ne dorim mult ca in noianul stirilor sociale (in general, pline de mizerie si rautate) sa gasim si noi – cei care luptam clipa de clipa pentru a ramane la suprafata si a trai demn si frumos printre oameni – cateva secunde in care glasul sa ne fie auzit, iar activitatea cunoscuta.

Avem mare, mare nevoie acum de putin ajutor din partea mass-media, pentru promovarea unui eveniment umanitar.

Mesajul nostru ar fi urmatorul:

„Membrii Asociatiei IHTIS, tinerii cu dizabilitati fizice severe, organizeaza vineri 27 februarie, orele 18, Palatul Copiilor / sala mica – spectacolul folcloric caritabil „Suflet langa suflet prin cantec” – parte a Campaniei „350.000 euro = solidaritatea a 350.000 de oameni”, care are ca scop strangerea fondurilor necesare realizarii. Producator: Florin Racoci. INTRAREA LIBERA !!! Detalii pe: http://asociatia-ihtis.ro.”

Fiti alaturi de noi maine seara. Va rugam, ajutati-ne sa putem ajuta !

Multumim.