SUNT O CARTE VIE !

Aprilie 22, 2009 la 10:50 am | Publicat în Cum ne vad ceilalti, Informatii utile, Invata sa ma accepti!, Problemele noastre, Si tu poti! | 3 comentarii

Asociatia A.R.T. Fusion organizeaza in saptamana 4-7 mai 2009 – la Centrul National al Dansului Bucuresti, Biblioteca Vie – Living Library in cadrul proiectului Have a Lemon-Taste Diversity!

Have a Lemon! Taste diversity! este un proiect artistic care isi propune sa exprime diversitatea prin sunete, muzica, sculpturi sonore, performance-uri auditive, una din partile expozitiei fiind si “Living Library” sau BIBILIOTECA VIE.

Expozitia cuprinde mai multe zone in care fiecare poate incerca o multitudine de sunete, poate intelege diversitatea, poate explora anumite momente ale vietii cu suntele care il insotesc, poate sa experimenteze si cunoaste “carti in carne si oase”. Expozitia este structurata pe mai multe zone, iar noi va invitam in Biblioteca Vie din zona 6 a expozitiei. Detalii aici.

In perioada 4-7 Mai, intre orele 17 – 21 voi fi si eu „o carte vie”, in cadrul acestui eveniment inedit. „O carte vie” al carei subiect vrea sa transmita cititorilor sai urmatoarele: „Sunt un om fericit pentru ca intr-o societate ce nu a fost si nu este inca pregatita sa ma accepte ca om, din pricina fotoliului rulant cu care ma deplasez, mi-am implinit visele, mi-am pastrat demnitatea, imi ajut semenii… Imi place sa fiu voluntar in activitati ce implica: responsabilitate, altruism, vointa, optimism, abilitate, caldura afectiva, colaborare, respect si sustinere reciproca. Ma straduiesc sa aprind acea scanteie care sa-i apropie pe oameni unii de altii. Am convingerea ca impreuna, persoane cu si fara dizabilitati, putem sa punem inceput bun vremurilor ce vor veni, ca sa traim in armonie vremelnica noastra viata.

Alaturi de Asociatia A.R.T. Fusion va invit sa va numarati printre cititorii bibliotecii cu „carti vii”, carti ce vor oferi fiecaruia o experienta de invatare din domeniul diversitatii.

VA ASTEPTAM !

1. Un eveniment inedit! Un prilej de a constata ca diversitatea da farmec existentei si ca ea nu inseamna doar diferente, ci si multe asemanari.
    O carte vie – o posibilitate de a incerca sa scapam de anumite prejudecati, precum si de a afla lucruri noi si raspunsuri la intrebari pe care in alt context nu avem curajul sa le adresam.
    Imi place sa cred ca dupa citirea articolului postat fiecare va gasi motive care sa-l detrmine sa participe la eveniment si sa-si aleaga spre „citire” cartea numita Michi.