Inscriere la Biblioteca Vie – editia a II-a

Iulie 2, 2009 la 10:06 am | Publicat în Cum ne vad ceilalti, Diverse, Informatii utile, Invata sa ma accepti!, Si tu poti!, Viata in fotoliul rulant, Viata independenta | 2 comentarii

Iata ca au trecut 2 luni de la prima Biblioteca Vie din Romania cand, „cartile vii” au reusit sa aiba un succes deosebit

Prin participarea in proiectul Art Fushion, cititorii au avut o mare experienta de invatare – parerile lor pe www.lemon.org.ro.

Dupa feedback-ul primit de organizatori si dupa nevoia cititorilor de a repeta biblioteca, s-a stabilit sa se organizeze Biblioteca Vie o data la 10 saptamani.

Pe 15 iulie trec cele 10 saptamani, si iata, ART Fusion va organiza o noua Biblioteca Vie, in cadrul unui alt proiect – proiect EVS international – de data aceasta pe tematica voluntariatului si a diversitatii.

In acest sens, alaturi de „cartile consacrate”, la editia a II-a sunt asteptate cu caldura si alte noi carti.

Pentru inscrierea la acest eveniment, in calitate de „Carte Vie” trimiteti un mail organizatorilor  aici.

1. Ca sa nu mai trebuiasca sa cautam, ar fi super sa fie toate informatiile in post-ul asta.
    Mie mi-ar placea sa stiu: in ce consta proiectul „Biblioteca vie”, cum as putea sa ajut, care sunt rezultatele asteptate, ce s-a intamplat la evenimentul anterior.

Multumesc,
    Anca

2. @ Anca – Acest proiect nu este al nostru. Art fushion, ca si IHTIS, doreste sa atraga cititorii interesati de proiectele initiate, pe site-ul lor. Noi, membrii IHTIS suntem doar „carti” in cadrul „Bibliotecii Vii” organizate de Art Fushion, in cadrul unui proiect mai amplu. La prima editie, in luna mai, am participat doar eu. Acum, la cea de-a doua editie imi vor fi alaturi Irina Bodron si Ana-Maria Cretu. Impreuna vom incerca sa le impartasim „cititorilor” nostri aspecte din viata noastra ce tin de tematica impusa: diversitate si voluntariat, urmarind schimbarea mentalitatii acelora cu care vom discuta si atragerea de noi voluntari la IHTIS.
    Cum poti ajuta? Fiind intr-o seara „cititor” in cadrul evenimentului sau indemnandu-i pe altii sa treaca pe la „Biblioteca Vie” in perioada mentionata: 16-18 iulie 09.