O alta provocare

Iulie 9, 2009 la 3:16 pm | Publicat în Cum ne vad ceilalti, Diverse, Invata sa ma accepti!, Noi si ei, Proiecte IHTIS, Si tu poti!, Viata in fotoliul rulant, Viata independenta | Lasă un comentariu

„Fiecare om datoreaza un echivalent in munca societatii in care traieste”

Cu darul de a crea este inzestrat fiecare. Haideti sa demonstram IMPREUNA ca tinerii cu dizabilitati pot fi la fel de loiali si profesionisti ca si semenii lor fara dizabilitati.

abilitati si aptitudini

Un costum sau un instrument popular, un CD inregistrat (pentru cei cu aptitudini muzicale) un goblen, o pictura sau o icoana pe sticla, un volum de versuri, martisoare, jucarii din plus, felicitari din flori presate, confectii de lux si articole de marochinarie, lucrari editate sau orice altceva faptuiti in spatele ferestrelor ce nu pot fi intotdeauna deschise, trimiteti o imagine spre noi!

In prima etapa (15 iulie – 1 septembrie) asteptam pe adresa de mail  michi_mihaescu@yahoo.com imagini insotite de o scurta descriere a lucrarilor realizate. Toate acestea vor fi promovate pe site-ul nostru si apreciate de catre cititori prin comentariile lor.

In cea de-a doua etapa (7 – 9 septembrie) toate lucrarile ilustrate online vor fi prezentate intr-o expozitie cu vanzare, creatorii putandu-si valorifica astfel exponatele.

O noua provocare menita a promova talentul, imaginatia si aptitudinile tinerilor cu si fara dizabilitati. VA ASTEPTAM !