Din nou … IMPREUNA INTREGI … prin cantecul popular

Iulie 20, 2009 la 5:12 pm | Publicat în Campanii IHTIS, Cum ne vad ceilalti, Invata sa ma accepti!, Noi si ei, Proiecte IHTIS, Si tu poti! | 6 comentarii

DSCF3596

Un alt eveniment folcloric, un nou prilej de a fi inconjurati de sufletele calde ale interpretilor populari, o alta seara in care cateva sute de oameni au aflat despre IHTIS.

Copy of spectacol teatrul de vara 23 august 087

ANA-MARIA CRETU – venita tocmai din Botosani pentru a reintalni prietenii binecunoscuti de acum ai IHTIS-ului, precum GEORGEL NUCA, NORICA ENACHE etc, marturiseste: Momente memorabile: crampei de cantec popular, voie buna, omenie. Aseara, s-a demonstrat o data in plus, ca folclorul poate sa “unifice” simtirile si trairile oamenilor.

DSCF3575

Fiecare cantec inseamna o bucurie, un prilej de a aprecia daruirea, talentul si munca artistilor. Ropotele de aplauze, fetele luminate ale oamenilor, zambetul de pe buzele fiecaruia… au constituit marturia cea mai clara a reusitei evenimentului”.

S-au impartit carti despre IHTIS.

spectacol teatrul de vara 23 august 138

Reactia oamenilor – cu mainile intinse spre ceea ce noi aveam de daruit – ne-a impresionat …

spectacol teatrul de vara 23 august 139

Doreau sa le primeasca, dar  sa ne si cunoasca… citind…

spectacol teatrul de vara 23 august 140

De pe scena, o povestioara scurta si sincera curgea lin, prin glasul celui ce a impletit cuvintele de promovare a activitatii noastre cu un brat de flori aruncat cu multa caldura inspre publicul spectator.

DSCF3602

Voluntarul nostru neobosit, Dl. FLORIN RACOCI – dupa eveniment, a precizat:  “Unde nu te astepti, acolo iese ca in Germania”.

DSCF3584

Despre cum s-au simtit CATALINA MIREA si ANA-IRINA BODRON, prezente si ele la eveniment pana tarziu in noapte, imaginea urmatoare e mai mult decat graitoare …

DSCF3621

Ceea ce doar noi, membrii IHTIS am observat, sunt lacrimile Catalinei generate de sensibila romanta interpretata de Dna Polina Manoila.

Mereu am fost de parere ca: “Prin promovare ne vom face cunoscuti; cunoasterea va atrage dupa sine intelegere si acceptare – si toate la un loc vor genera impreuna-lucrarea a ceea ce ne-am propus”. Aseara am descoperit ca primul pas este deja facut: unii dintre spectatori ne cunosteau deja de la celelalte evenimente similare, iar cuvintele de promovare de pe scena au fost sustinute fara rezerve de aplauzele lor, facandu-ne sa ne simtim astfel ca intr-o adevarata familie.

Multumiri sincere celui ce nu scapa niciun prilej de a vorbi lumii despre noi, despre IHTIS.

1. Multumiri domnului Florin Racoci!

2. Frumos! Ce-am pierdut:( Felicitari IHTIS! Felicitari Michi! Felicitari Ana-Maria!
    P.S. Ana-Maria sper sa revii cat mai curand in Bucuresti pentru a avea si eu ocazia de a te cunoaste!

3. Va multumesc! Ne vom cunoaste cu siguranta!

4. Din momentul in care am devenit voluntar la „IHTIS” pot spune ca am devenit mai bogat, mai norocos, si asta pentru ca am invatat ce inseamna sa te bucuri pentru orice, ce inseamna sa te multumesti cu ce ai, dar mai ales sa pretuiesti bunatatea.
    Sunt atat de fericit cand vad ca totusi sunt oameni care se opresc sa priveasca si in jur, care sunt interesati si de problemele celor de la IHTIS, pentru ca din pacate, traim intr-o lume ce a uitat sa se mai bucure, traim intr-o lume egoista care, din pacate, vorbeste de celalat doar ca sa-l barfeasca, NU sa-l ajute.
    Am trait momente frumoase alaturi de IHTIS la Mangalia, Eforie Sud, Albesti, Germania, Bucuresti… locuri unde am descoperit oameni ce au putut intelege sloganul „IMPREUNA INTREGI”

5. Extaz, relaxare, muzica ce iti atinge sufletul si te face mai bun. Vise implinite, o seara de neuitat. Cel ce s-a straduit sa ne faca sa uitam de probleme, chiar si pentru o seara, a fost domnul Florin Racoci. A REUSIT !!! Caldura sufleteasca a dansului a invadat sufletele tuturor. Muzica este o terapie pentru suflet. Versurile transparente si pline de optimism si gazda inimoasa au facut ca spectacolul sa fie rasplatit cu multe aplauze. Priviti imaginile… Ele spun mult mai mult decat o putem face noi in cuvinte…

6. felicitari