ANUNT IMPORTANT

Septembrie 12, 2009 la 6:12 pm | Publicat în Informatii utile, Problemele noastre | 2 comentarii

Cel putin o data pe an, tot omul gospodar face curatenie generala in propria locuinta. La IHTIS lucrurile au inceput sa se miste si este mare nevoie a se sti cine isi asuma responsabilitati si in ce directie pentru a ne atinge scopul propus: realizarea Centrului de Viata Independenta.

In cei 5 ani de activitate, impliniti nu demult, lista membrilor fondatori a suferit schimbari majore: unii membrii s-au retras motivat, altii fara a anunta, iar altii exista la IHTIS doar cu numele, fara a se implica in niciun fel.

Cautand parteneri locali pentru organizarea Festivalului Solidaritatii, s-a ivit oportunitatea de a fi indrumati de catre reprezentantii DGASPC BT, in intocmirea dosarului de acreditare a serviciilor pe care IHTIS doreste sa le acorde. Aceasta recunoastere ne va permite ulterior sa accesam liniile de finantare dedicate dezvoltarii serviciilor sociale primare şi specializate.

Documentele ce urmeaza a fi inserate in respectivul dosar includ si unele informatii organizatorice, motiv pentru care trebuie sa stim exact cine suntem in prezent si ce misiune isi asuma fiecare membru, sustinator sau voluntar IHTIS.

In acest sens, luna viitoare intentionam a convoca Adunarea Generala 2009 si trebuie sa stim exact pe cine invitam, cine este dispus a fi membru activ in continuare la IHTIS si modalitatile in care se poate implica fiecare.

De aceea, adresez tuturor membrilor, sustinatorilor si voluntarilor IHTIS, rugamintea de a citi Statutul Asociatiei IHTIS si de a completa si trimite fisa-de-inscriere pe adresa: michi_mihaescu@yahoo.com.

Data limita de trimitere a fiselor de inscriere actualizate: 1 octombrie 2009.

Multumiri tuturor,

1. Pana la aceasta data, au confirmat ca raman alaturi de IHTIS:
    MEMBRII:
    Marius Viorel Girada
    Catalina Nicoleta Mirea
    Ana-Irina Bodron
    Ana-Maria Cretu

VOLUNTARI:
    Tudora Nicolae
    Florin Racoci
    Madalina Mihai
    Anca Negoescu