Din nou, cu gandul la festival …

Octombrie 19, 2009 la 1:54 pm | Publicat în Campanii IHTIS, IMPREUNA INTREGI, Proiecte IHTIS, Si tu poti! | 3 comentarii

Ne apropiem de cel de-al doilea termen, 31 octombrie, in care ar trebui sa stim cum stam cu resursele financiare pentru Festivalul Folcloric al Solidaritatii, astfel incat din 1 noiembrie sa putem incepe inscrierea concurentilor.

Concret, pana acum, avem: Trofeul – realizat de artistul sticlar – Dl DAN DIACONESCU si 1400 RON – premii concurenti.

Bugetul ramas neacoperit inca fiind:

Masa + cazare + masa festiva – 3000 RON

Onorarii 6 colaboratori (membrii juriu + orchestratie) – 3000 RON

Posibil ca multi sa se intrebe ce rost are un asemenea eveniment, considerand ca nu este bine sa actionam in mai multe directii simultan, cautand fondurii pentru fiecare proiect in parte. In acest sens as avea doua argumente:

– realizarea centrului poate dura ani, prin urmare nu este cu putinta a le spune membrilor IHTIS, cu dizabilitati, ca pana nu construim o cladire, capacitatile si dorintele lor nu ne intereseaza. Ce i-ar mai impulsiona atunci sa devina membrii IHTIS?

apoi:

– zadarnic strigam dupa donatii pentru a construi un loc util noua, daca cei in masura a ne ajuta habar n-au ca avem capacitatea de a gandi, crea, faptui ca oamenii asa-zisi normali.

Cati dintre cei ce au contribuit pana acum cu donatii, ar fi facut-o fara sa ne cunoasca sau fara sa fi auzit povestea noastra de la cei ce ne-au intalnit personal si in care ei au incredere? NIMENI.

Daca ne-ar reusi acest exercitiu minim de solidaritate, sunt convinsa ca lucrurile ar sta altfel si in marea noastra campanie pentru realizarea centrului si in celelalte mici proiecte.

O sala modesta de spectacol are 200 de locuri. Aceasta ar insemna ca 200 de oameni solidari cu 20 RON fiecare, pot sustine fara probleme evenimentul dorit.

TOTUL E SA SE VREA !

Alte detalii despre eveniment aici. Iar motivul pentru care se tot amana il puteti afla dand click aici si aici.

1. Sunt multe lucruri, dar putine de folos, insa e cert ca bunatatea si solidaritatea sunt 2 din trasaturile romanilor, ca popor ortodox. Cu totii le avem fie mai dezvoltate, fie mai putin. Acest festival ar fi ca un insight sau o descoperire interioara, in acest fel ne aducem aminte de suflet, ne putem cerceta pe noi. Sa lasam sa iasa la lumina ce este frumos in noi, asa, cu putin, vom putea sa redam Romaniei demnitatea de a fi un popor intreg. Intreg, pentru ca in prezent are madulare lipsa: persoanele speciale se regasesc in acest caz (ele sunt discriminate).
    Sa fim alaturi de ei, care putem sa donam ceva, sa venim la festival, pentru ca nepasarea este boala sufleteasca, iar daruirea este frumusetea omului! Insa pentru fiecare va fi o experienta nobila!
    Madalina-Andreea Mihai

2. Inca ceva, sunt tare bine venite gandurile voastre, fiti alaturi de noi si poate com reusi sa cream ceva util in societatea noastra. Doamne ajuta
    Madalina-Andreea

3. Doua donatii ce ar trebui sa ne bucure. Ne onoreaza, dar ne si umbresc putin zambetul, pentru ca vin din partea celor care au ajutat MEREU:
    MIRELA RUS – 200 RON
    VALENTIN DURAN – 100 RON
    Solidaritatea nu poate fi mimata. Atunci cand exista, unii fac cat 100 si scot in evidenta indiferenta celor 99 pe care ii suplinesc. Si, afirm aceasta, intrucat luna trecuta, tot Mirela a donat 10 USD, suma necesara abonamentului anual pentru functionarea site-ului IHTIS, in domeniul .ro.
    Multumim si, de va fi cu putinta, va invitaam si asteptam la festival.