Ravas: Bodron Ana – Irina

Octombrie 27, 2009 la 5:19 am | Publicat în Cum ne vad ceilalti, Ganduri, IMPREUNA INTREGI, Proiecte IHTIS | Lasă un comentariu

Acum cateva zile, intr-un comentariu postat la finalul unui articol de pe blog, multumeam tuturor celor care au ales sa dea viata unui ravas pentru lumea de azi. In acest moment multumirile mele se indreapta catre Bodron Ana – Irina, care a ales sa se inscrie in randul autorilor in cadrul proiectului literar initiat de catre Asociatia IHTIS. Iti multumesc, Irina!

Irina este membru fondator al asociatiei noastre, are 21 de ani si este din Bucuresti.

Prin intermediul cuvintelor ea ne ofera bucuria de a o cunoaste. Iata ce afirma Irina despre sine:  Viata, suferinta si visare… trei cuvinte reprezentative pentru mine, care m-au maturizat foarte mult. Vreau sa mi se permita sa am propriile opinii si, totodata, sa fie luate în seama. Vreau ca ele, vorbele mele, sa fie auzite, intelese si considerate ca venind din partea unui om cerebral. Iubirea, intelegerea si iertarea este capacitatea cea mai de pret cu care Dumnezeu l-a inzestrat pe om. Iar eu… sunt UN OM !

Poeziile ce o au drept autoare pe Irina se intituleaza: “Ajuta-ma sa simt ”, “Lupta cu viata”, “Nostalgie”, “Sunt trista”, ”Traiesc din amintiri”.

Supun atentiei dvs poezia “Ajuta-ma sa simt! ”, invitandu-va sa va exprimati pararea postand  un comentariu la sfarsitul acestui articol.

Ajuta-ma sa simt!

Oare ce simt atunci cand nu esti in preajma mea? / Oare ce sa fac sa te uit? / Mi-e greu, dar oare ce simt? / Nici eu nu stiu… / Oare ce sa fac sa te uit? / Habar nu am… / Ce sa fac? / Spune-mi,  ce sa fac? / Ajuta-ma sa simt! / Si …sa nu ma doara durerea. / Tare greu imi e…/ Cand nu esti aici, ce simt? / Ma simt pustie. / Ce sa fac? Habar nu am! / Spune-mi ca… / Habar nu am ce simt… / Habar nu am! / Ajuta-ma sa simt, / Sa inteleg ce simt. / Ajuta-ma sa rad din nou! / Ajuta-ma!

ANA-MARIA CRETU