Va mai amintiti de Costina?

Noiembrie 3, 2009 la 9:31 am | Publicat în Campanii IHTIS, Cum ne vad ceilalti, IMPREUNA INTREGI, Invata sa ma accepti!, Problemele noastre | 2 comentarii

Dna Daniela Voicu, mamica Costinei Voicu, ne scrie iar.

Cu bucurie doresc sa revin si sa va dau vesti bune.
Exista oameni rai in jurul nostru, dar printre autoritati exista oameni, care au inteles situatia Costinei si au dat curs legii. Cu toata supararea pe care am avut-o, doresc sa va transmit starea mea de multumire ca sunt oameni care ne iubesc asa cum suntem si sunt dispusi sa ne ajute, trebuie doar sa le semnalam situatia noastra.

– Costina in momentul acesta este in clasa a V-a A;
– are profesor de sprijin, care chiar isi doreste foarte mult sa o ajute pe Costina;
– va avea o programa speciala pentru capacitatea ei;
– profesorii de la scoala 92 vor fi trimisi pentru cursuri de specializare sau nu stiu cum sa numesc, sa nu supar.

Cu aceasta suparare pe care am avut-o, Bunul Dumnezeu ne-a ajutat ca si acest copil sa-si gaseasca locul. Parintii care erau atat de inversunati impotriva mea, in primul rand, si al Costinei sunt liberi in continuare sa reactioneze cum doresc, dar fiecare raspunde pentru ceea ce face. Importanta pentru Costina este atitudinea Ministerului Educatiei, a Inspectoratului Scolar sector 3, si in cele din urma, cu o nota de informare si a scolii generala nr.92.

Va multumesc din suflet tututror celor care ati sustinut-o pe Costina, ma rog la Bunul Dumnezeu sa va dea puterea si intelepciunea pe care ati avut-o in cazul Costinei. Mi-as dori sa ne vedem, sa o cunoasteti pe Costina si sa ne bucuram ca binele este invingator. Simt nevoia sa va spun mai mult, dar mi-e teama sa nu plictisesc.

Mesajul important pe care doresc sa-l dam tuturora este acela ca, oricind voi impartasi din experienta noastra pentru o alta cauza. Face bine societatii in care traim, chiar daca ii deranjam pe oamenii normali – DAR CINE VREODATA A CUNOSCUT LIMITELE NORMALITATII?

DIN SUFLET VA MULTUMESC SI CU SIGURANTA VOI REVENI.

Daniela Voicu – mama Costinei

1. Intr-adevar o veste extraordinara. Iata ca, atunci cand se spera vin si rezultatele bune. Ma bucur pentru Costina si-mi doresc din suflet sa va cunosc, pe ea dar si pe dvs care ati luptat, ati sperat ca ea va putea sa traiasca normal intre „oameni”. Ei, bine, iata SE POATE!
    Doresc multa sanatate Costinei si dvs si putere sa luptati cu viata si mai ales cu oamenii !
    FLORIN

2. Desigur ca ne amintim de Costina!
    Relatarile doamnei Voicu, din cadrul acestui articol, sunt marturia vie a faptului ca teoria poate fi traspusa in practica, atunci cand exista: motivatie, vointa, implicare.
    Succes mult, Costina!