Charity Gift va ofera posibilitatea ca timp de doua saptamani sa ajutati IHTIS cu un singur clik (10-24 noiembrie)

Noiembrie 10, 2009 la 4:14 pm | Publicat în Anunt important, Si tu poti! | 1 comentariu

logocuslogan

De ceva vreme Charity Gift ne este partener. Despre acesta se spune: „CharityGift.ro este mai mult decat un nou proiect de responsabilitate sociala si altceva decat un magazin online. De cate ori am incercat sa definesc CharityGift.ro de fiecare data am mai gasit ceva de adaugat. Asta fie pentru ca Internetul nu are limite si ne permite sa ne punem in practica chiar si ideile aparent imposibile, fie pentru ca sunt din ce in ce mai multi oameni care cred in forta voluntariatului”.

CharityGift.ro, primul magazin online in care toate produsele contin o donatie, sarbatoreste primul an de la lansare in stil caritabil.  Marti, 17 noiembrie, ora 20 in club Fabrica din Bucuresti se vor aduna toti prietenii si sustinatorii CharityGift.ro pentru un eveniment aniversar caritabil unde vor concerta byron, Spitalul de Urgenta, Alexandrina, Hi-Q si Lu Cozma & Sorin Romanescu.

Beneficiarii ONG-ului cu cele mai multe voturi stranse vor primi pe 25 noiembrie primul lor cadou de Craciun, contravaloarea tuturor biletelor de intrare.

ONG-ul castigator poate fi IHTIS !!! Votati Asociatia IHTIS in perioada 10-24 noiembrie chiar aici, dand clik la rubrica Sanatate, pozitia 14, completand apoi nume/prenume/mail si dand clik pe „inregistreaza vot”.

De astazi puteti raspandi vestea concertului aniversal&caritabil CharityGift.ro si sa-i rugati pe toti cei ce ne cunosc sa voteze pentru noi si chiar sa vina la concertul aniversar din 17 noiembrie, ora 20.00, club Fabrica.

concert caritabil CharityGift.ro 1 an

Multumim celor ce ne vor vota.

1 comentariu »

1. aveti un vot si de la mine…sper sa se multiplice, pentru ca mi-am invitat si cititorii blogului sa va voteze..SUCCES!