Suplimente pentru mega performanta sportiva

Noiembrie 19, 2009 la 2:39 pm | Publicat în Diverse, Promo | 1 comentariu
Etichete:

Sportivii in general, si culturistii in particular, necesita o dieta speciala. De obicei, pentru a-si asigura necesarul de proteine si energie necesare antrenamentului, culturistii au nevoie de mai multe calorii comparativ cu persoanele de aceeasi greutate dar care nu practica acest sport.

Culturistii au nevoie de o dieta echilibrata, in care carbohidratii complecsi si proteinele de calitate joaca un rol esential. Insa nevoile unui sportiv de performanta nu se rezuma doar la proteine si carbohidrati, fiind nevoie de o gama vasta de nutrienti, printre care amintim acizii grasi esentiali, vitaminele si mineralele, creatina si alte suplimente care stimuleaza activitatea fizica si tonusul muscular.

Toti acesti nutrienti sunt greu de obtinut in cantitate suficienta si proportie optima dintr-o dieta clasica.

MegaProteine.ro, un magazin de suplimente nutritive proaspat lansat, propune o solutie la aceste nevoi crescute ale sportivilor prin produsele de calitate superioara pe care le ofera. Suplimentele nutritive de pe MegaProteine.ro sunt importate din SUA, poarta marca unor producatori renumiti, sunt 100% originale si de cea mai buna calitate.

Pentru mai multe informatii despre categoriile de suplimente oferite de firma noastra, accesati adresa www.megaproteine.ro.

1 comentariu »

1. Multumiri Dlui COSMIN VASCHI, care pentru promovarea acestui articol si a bannerului, a donat Asociatiei IHTIS 100 RON.