ADUNARE GENERALA 2010

Februarie 2, 2010 la 3:06 pm | Postat in 1, Diverse, Problemele noastre, Proiecte IHTIS | 3 comentarii

In urma cu o saptamana ne-am propus sa aflam cati OAMENI AI FAPTELOR are IHTIS? De asemenea, se impunea sa ne cunoastem unii cu altii – teoretic eram multi, practic insa multi sustinatori si membrii IHTIS se stiau doar din poze.

Motivul convocarii acestei Adunari Generale a fost acela ca in ultima perioada, s-au ivit persoane dispuse sa ne ajute, dar nu puteau face asa ceva increzatori intr-un ONG reprezentat printr-un album foto, voiau sa vada chipuri reale, puse pe treaba.

Ne-am adunat cu greu, sacrificand cu totii cate ceva. Dar, pentru prima oara de cand exista IHTIS, am stat fata in fata 14 persoane, cca. 3 ore. Bucuria, multumirea, izbanda noastra de a fi impreuna, s-a multiplicat prin intermediul postului TV IHTIS, prin care alte 15 persoane ne urmareau in direct discutiile.

Cu ocazia acestei intalniri au fost stabilite echipele pentru fiecare proiect, astfel incat orice informatie solicitata sau intentie de a ajuta sa fie adresata direct coordonatorului respectiv.

Conform deciziei participantilor, proiectele IHTIS 2010, vor fi coordonate astfel:

1. Evenimente CULTURALE si de SOCIALIZARE – FLORIN RACOCI, ajutat de: FLORIN HEBEAN, STEFAN VOICU, IRINA BODRON, MARIUS GIRADA, IULIA ALBU, MIHAELA MIHAESCU.

2. Evenimente UMANITARE – DANIELA VOICU

3. Campanii de STRANGERE FONDURI – MIHAELA MIHAESCU, ajutata de VALENTIN DURAN, DANIELA VOICU, FLORENTINA BUNDA.

4. Consiliere PSIHOLOGICA ONLINE – TUDORA NICULAE, cu sprijinul psihologului MADALINA MIHAI.

Participantii la Adunarea Generala, au desemnat cf statutului IHTIS, cei 5 membrii ai Consiliului Director, dispusi a indeplini proiectele propuse inca de anul trecut pentru 2010.

1. MIHAELA MIHAESCU, 2. DANIELA VOICU, 3. FLORIN RACOCI, 4. FLORENTINA BUNDA, 5. IULIA ALBU.

Pentru primele 2 luni de administrare si functionare RADIO – TV IHTIS, s-au oferit a suporta cheltuielile aferente, 400 RON: FLORENTINA BUNDA (100), PREDISCAN FLOAREA (100), DANIELA & STEFAN VOICU (100), ANA-IRINA BODRON (50), MIHAELA MIHAESCU (50). Nadajduim ca in perioada imediat urmatoare sa acoperim aceste cheltuieli prin servicii de publicitate oferite firmelor, in conditii stabilite de comun acord cu acestea. Acest proiect va fi  coordonat de FLORIN RACOCI, ajutat de: MIHAELA MIHAESCU, TUDORA NICULAE, IULIA ALBU si oricine detine un filmulet care sa ilustreze aspecte de viata independenta si integrare sociala din viata sa sau stiri pozitive din sfera dizabilitatii.

Membrii Consiliului Director se vor intalni fata in fata o data pe luna, iar in conferinte online sau pe chatul TV IHTIS, vor raspunde intrebarilor puse de catre membrii legitimati la IHTIS sau orice alta persoana dispusa a ne cunoaste spre a ni se alatura.

Mihaela Mihaescu a facut propunerea ca orice suma primita de acum inainte la IHTIS pentru care donatorul nu precizeaza proiectul sustinut, sa fie directionata dupa prioritatile stabilite de membrii Consiliului Director.

FIECARE ECHIPA DE VOLUNTAARI ESTE RUGATA SA IA LEGATURA CU COORDONATORUL PROIECTULUI IN CARE S-AU ARATAT DISPUSI A AJUTA, ASTFEL INCAT ZILNIC SA SE FAPTUIASCA CEVA LA IHTIS.

STIRI SI ACTIUNI VOR FI POSTATE ZILNIC PE TV IHTIS:  http://www.livestream.com/IHTIS. SEARA VA ASTEPTAM PE CHAT, LA ACEIASI ADRESA!

Mihaela MIHAESCU

1. Felicitarile mele pentru reuniune! Ma bucur pentru voi!

Michi, as dori sa discut cu Daniela si Florentina despre fundraising. Te rog sa le transmiti datele mele de contact (gmail & Cosmote). Mersi frumos!

2. Am doua idei; 1 Echipa de cultura din care fac parte, sa se intalneasca saptamanal in conferinta online spre a ne sfatui. 2 Orice filmulet nou despre IHTIS sa ajunga la mine spre a fi postat pe 2 site-uri

3. In sfarsit putem spune ca FAPTUIM IMPREUNA la ihtis.Acum ne-am cunoscut fata in fata si putem spune ca suntem cu adevarat O ECHIPA. Bucuria este cu atat mai mare cu cat prin intermediul TV IHTIS, ne-au vizionat si alti membri care nu au putut participa la sedinta. Am decis, asa cum spuneam, sa faptuim impreuna pentru a demonstra ca in spatele handicapului se ascund OAMENI NORMALI. Avem incredere ca acum, fiind o ECHIPA si stiind fiecare ce are de facut in cadrul FAMILIEI IHTIS,putem faptui mai cu spor. Doamne Ajuta!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare: