Martisorul IHTIS

Februarie 15, 2010 la 11:45 am | Publicat în Invata sa ma accepti!, Proiecte IHTIS | 12 comentarii

Cum bine este stiut, pentru 2010 ne-am propus sa generam ocazii in care sa ne simtim SUFLET LANGA SUFLET.
Iata ca, exact la un an dupa primul eveniment denumit astfel, Dna DANIELA VOICU si DL FLORIN RACOCI si-au propus ca in prag de primavara sa ofere tuturor membrilor, voluntarilor, colaboratorilor si partenerilor IHTIS prilejul de a se intalni, de a se cunoaste si dialoga intr-o atmosfera deosebita, asa cum doar sufletele solidare o pot crea.
Evenimentul urmeaza a avea loc duminica, 28 febroarie, incepand cu orele 14.00. Locatia este in comuna 1 Decembrie, judetul Ilfov (Detalii: se trece de padurea de la Jilava – mergand spre Giurgiu, pe partea stanga este o casa alb cu verde, dupa care o casa roz urmata de o hala albastra cu acoperis rosu. La intrare exista un panou cu pavaj.
Acest eveniment este al nostru, al tuturor. De aceea, va rugam sa confirmati participarea pana miercuri, 24 feb.2010, pentru a putea organiza totul corespunzator, inclusiv transportul.
Voluntarii dispusi a sprijini organizarea evenimentului sunt rugati sa ne contacteze in perioada imediat urmatoare.

Mihaela Mihaescu.

1. va asteptam dragi prieteni, nu ne dorim decat sa ne mai detasam de lucrurile care nu ne plac, vrem sa va vedem zambetele, parerile dspre proeictele noastre, idei noi si de ce nu sa daruim din suflet un martisor, care sa ne aduca o primavara minunata, calda si plina de bucurii ,va asteptam

2. Venirea primaverii este un prilej de bucurie pentru noi toti. Martisorul este simbolul pur al inceputului de primavara. Sa ne lasam purtati de caldura acestui anotimp fiind IMPREUNA. Multumim d-nei Daniela si d-lui Florin pentru gandul bun. Sunt sigura ca va fi ceva frumos care ne va incalzi si ne va uni sufletele.

3. Fac apel la toti membrii, voluntarii, viitori voluntari si la toti oamenii sa raspunda la provocarea noastra de a sarbatori impreuna martisorul – venirea primaverii, daca nu lasam sufletele noastre sa emane caldura puternica se va prelungi iarna. Pe 28 februarie va asteptam sa veniti – NU SUNTETI CURIOSI CE SE INTIMPLA IN INTERIORUL IHTIS? VENITI CU PROIECTELE VOASTRE, CU IDEILE VOASTRE, AVEM NEVOIE DE OAMENI NOI IN PREAJMA NOASTRA, ESTE LOCUL UNDE NU SE FACE POLITICA, ESTE LOCUL UNDE ESTE REALITATEA CU ADEVARAT, VA PROMITEM O ADUNARE CALDUROASA DE NEUITAT.

4. Vreau sa o felicit de DANIELA si MICHI pentru aceasta actiune si sa va rog pe toti cei ce va considerati prietenii IHTIS sa ne intalnim la o cupa de caldura sufleteasca si bucurie.

5. Multumirile trebuiie adresate celor direct implicati – coordonatorilor. Este pentru prima oara la IHTIS cand rolul meu intr-o actiune este cel real – Promovare si Valorificare Rezultate. Cu siguranta va fi un eveniment de suflet ce va demonstra ca latura Cultural – Educativa IHTIS are o echipa cu care se poate mandri – Daniela Voicu & Florin Racoci.

6. Michi valorile IHTIS tu le formezi, imi permit sa spun si Catalina si Irina pentru ca am avut onarea sa le cunosc imi sunteti dragi si imi doresc vibratia sufletului meu sa o simta cat mai multi si sa alature IHTIS. Daca nu te superi ca nu suna bine cuvintul te-as numi CLOSCA, cu atata bunatate si rabdare iti aduni puii. Va multumim voua Michi, Irina si Catalina ca ne invatati sa gustam viata. Cat despre Florin, ce sa zic, este uimitor cum aduna fiecare material sa faca cat mai cunoscut IHTIS-ul. Sa tinem aproape.

7. Multumiri doamnei Daniela Voicu si domnului Florin Racoci pentru initiativa de a organiza un eveniment special.

8. vali te asteptam cu mare drag si uite ca si vremea ne promite primavara,sunt trei evenimete evenimetul IHTIS, marele post si venirea primaverii

9. […] Mai multe detalii pe site-ul:www.asociatia-ihtis.ro. […]

10. Voi veni cu siguranta!

11. multumim vali pentru confirmare, te asteptam cu drag.

12. @ Catalina, Irina, va rog, vrem sa vedem si comentariile voastre.