Romanii din America – lectie de solidaritate

Februarie 19, 2010 la 7:55 pm | Publicat în Bariere in campanie | 4 comentarii

Inca o data viata ne-a dat o lectie… In urma articolului din Ziarul Evenimentul zilei “MIHAELA MIHAESCU si IHTIS”, mai multi cititori au aratat ca omenia este inca in sufletul oamenilor.
Asa se face ca, tocmai din AMERICA au sosit mesaje de solidaritate, iar DL CONSTANTINESCU ANTON, intr-un timp foarte scurt, a trimis simbolic catre IHTIS o donatie de o suta dolari.
Din pacate, acest extraordinar gest al domnului CONSTANTINESCU a fost umbrit si de aceasta data de B.C.R. Mergand la ghiseu sa ridicam banii, o tinerica lucratoare ne-a tot plimbat si numai la solicitarile exprese a binevoit sa ne elibereze suma.
Asa se face ca 100 dolari au facut din AMERICA … 10 minute, iar de la B,C.R. – Aparatorii Patriei – la IHTIS, 30 de min …
Iata inca o lectie servita de “OMENIE” dar si dezinteresul unor functionari.
IHTIS multumeste pentru aceasta lectie.

Florin Racoci

1. Felicitari domnului Constantinescu pentru donatie, a doamnei Dan pentru articolul din Evenimentul Zilei, precum si a domnului Racoci pentru timpul acordat de la BCR.

BCR nu este singura banca din RO. Sunt multe altele care sunt mai atractive din mai multe puncte de vedere.

2. vali, este foarte bine ca urmaresti ce se intimpla in ihtis, inseamna ca interesul tau este asa cum ne-ai si aratat. ar fi foarte bine sa folosim un ton cat mai pozitiv, si sa nu ne pierdem timpul ca remarci asupra bancilor, acestea sunt trebuie sa recunoastem,s-a comentat pentru ca nu este primul incident la BCR. Insa este bine sa luam fructul, multumim celor care raspund la dorintelE acestor oameni si speranta lor este din ce in ce mai mare, trebuie sa marim barca IHTIS-ului si dat curs dorintelor. Haideti sa lasam criticile, ostilitatile si sa ne unim pentru cE doreste IHTIS-ul este de fapt normalitatea care trebuia sa existe in Romania de foarte mult timp. Toti cer bani, salarii mari, ei nu cer nimic decat atentie, respect pentru care noi nu mai avem consideratie. NU UITATI IN ACEASTA PERIOADA DE POST RUGACIUNILE NOASTRE CATRE BUNUL DUMNEZEU SE FAC MAI USOR AUZITE, SUNT MAI PUTERNICE.

3. Daniela, presupun ca tinerica de la BCR nu vrea sa stie ca este platita din banii nostri si ca timpul este pretios pentru fiecare.
    Ma voi ruga si pentru duduia respectiva.

4. @ Vali – Da, poate ca intr-adevar acea tinerica nu stie, dar noi avem datoria morala sa le aducem la cunostinta, pentru ca din pacate prin indiferenta devenim complici la fapte rele, la incompetenta functionarilor s.a.m.d.. Bine ar fi ca toti cei care isi cunosc drepturile si nu le sunt respectate sa lupte pentru a le fi respectate si atunci va fi mai bine.