VINE PRIMAVARA SUFLETELOR SOLIDARE !

Februarie 26, 2010 la 4:00 pm | Publicat în Anunt important, Invata sa ma accepti!, Proiecte IHTIS, Si tu poti! | 7 comentarii

Coordonatori:
DANIELA VOICU & FLORIN RACOCI

1. Doresc tuturor membrilor, voluntarilor si colaboratorilor IHTIS o primavara plina de vitalitate, bucurii si realizari pe plan personal si profesional!
    Ziua dedicata Martisorului IHTIS sa fie una de care toata lumea sa se bucure din plin!

2. Mi-am dorit sa iasa bine si a iesit minunat. Mi-am dorit sa se intample si s-a intimplat. Acest eveniment l-am simtit in timpul pregatirilor ca pe un examen, mari emotii, si Slava Domnului am tot dat examene, dar la niciunul nu a fost ca acum. Emotiile intalnirii au fost atat de mari, incat aveam impresia la un moment dat, ca, din omul puternic care sunt ma transform in fum, visez. Inca de la inceputul petrecerii mi-am propus pentru a trece mai usor peste emotii sa o privesc din cand in cand pe Michi. Privirea ei imi confirma daca este bine. Am facut-o, privirea ei era pretutindeni in incapere, veghea ca totul sa fie in regula. Inceputul a fost unul protocolar, cum era si firesc, dupa care a inceput schimbul de priviri, schimbul de cuvinte, a urmat schimbul de experienta cu reprezentantii unor societati si asociatii, plus promisiuni ca vom continua prin fapte comune. Aerul protocolar parca disparea, discutiile incepeau sa curga mai relaxate, se astepta ceva, si a venit – cine? – au venit artistii nostri care ne insotesc cu cantecele lor – de prima nota muzicala.
    Deja fetele tuturor au inceput a zambi, devenea din ce in ce mai atragator – canta muzica, daca priveai usor pe sub mese, vedeai cum picioarele prindeau ritm – este semn bun – incepe voia buna – eu parca visam, dar eram in garda – ma intrebam „sa fie oare bine”, si o priveam pe Michi, fata ei era multumita, linistita, privea peste tot, era semn de bine.
    A fost minunat, parca a trecut prea repede, vedeti din aceasta constatare – a trecut prea repede – deja s-a mai nascut o dorinta – de a mai fi un eveniment.
    Prezenta a fost de 100%, ce poate fi mai minunat pentru un om care se ocupa de organizare?
    Momentele artistice au fost minunate, ne-au incantat sufletele, ne-au inseninat privirile, cuvintele calde de multumire care se rosteau din tot sufletul ne confirma ca ne simtim bine, ca intalnirea noastra este una a sufletelor noastre.
    Printre cuvintele frumoase am gasit cateva si la adresa lui Marius, care a fost cu noi acolo, s-au recitat poezii, printr-o vraja le-am adus langa noi, trebuie sa ne spuna si el ce a simtit.
    Inainte de intilnire majoritatea participantilor ma intrebau cam cat o sa dureze – in gandul meu imi spuneam: „imi doresc nelimitat” si va pot spune fiind o seara de duminica, ma asteptam ca toti sa plece devreme, dar nu a fost asa.
    Multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ajutat sa ducem evenimentul pe taramul amintirilor frumoase, multumesc lui Michi care m-a sustinut si mi-a acordat incredere spunandu-mi tot timpul „O sa vedeti ca o sa iasa foarte bine” , multumesc cu toata puterea mea artistilor care ne-au usurat sufletele, ne-au apropiat prin cantec, ne-au indemnat la iubire, multumesc prietenilor care m-au ajutat, fiecare gest a fost o particica din eveniment.
    VA MULTUMESC LA TOTI CA EXISTATI, DAR NU UITATI – INCEPUTUL TREBUIE CONTINUAT !!!

3. Felicitari Danielei, lui Florin & Co pentru efortul depus!
    Mi-as fi dorit sa aflu mai multe despre voi, dar pentru ca, am fost la aeroport vineri seara si am lucrat la birou sambata pana dupa-amiaza, toate sarcinile de acasa s-au comasat, astfel incat am reusit sa ajung la voi doar pentru un minut.
    Ma bucur inca o data pentru reusita evenimentului!

4. si noi iti multumim vali, sederea ta a fost scurta, dar faptul ca ai fost prezent ai vazut ca noi existam.

5. @ Vali – dupa fiecare actiune dusa la bun sfarsit, forta vointei creste, inundindu-ne intreaga fiinta. Sentimentele de nesiguranta ne parasesc, stapanirea de sine incepe a ne caracteriza. De aici incepe sentimentul ca nimic nu este imposibil sau, cum vreti sa o luati, aproape totul este posibil. In urma acestui eveniment ma simt libera pe deplin, vointa noastra incepe a-si face datoria. Vreau sa va spun ca fiecare actiune, fiecare succes merita recompensat. Nu, atentie nu cu recompense materiale, sau laude ci o recompensa trebuie sa insemne o alta mobilizare a subconstientului. Actiunile trebuie sa mearga mai departe pentru ca numai asa om simti cu adevarat ca inaintam.

6. Sunt de acord cu tine, Daniela. Actiunile trebuie sa continue!

Caravana de la Dumbraveni cand va avea loc? S-a stabilit data?

A propos, trebuia sa ma intalnesc in oras cu o prietena dupa evenimentul IHTIS. Ei bine, datorita traficului de weekend s-a intors in Bucuresti de abia dupa ora 21:30. Daca as fi stiut ..

7. @ Vali – imi cer scuze ca nu ti-am raspuns, dar nu stiu daca ai aflat: nu se mai doreste sa fiu voluntar la IHTIS.