IHTIS PROMOVAT ASEARA LA SPECTACOLUL ANIVERSAR AL STEANIEI RARES

Martie 22, 2010 la 10:11 am | Publicat în Campanii IHTIS, IMPREUNA INTREGI, Invata sa ma accepti! | Lasă un comentariu

Noi clipe de bucurie pentru suflet, intr-un mediu in care despre IHTIS s-a vorbit din nou: atat de pe scena cat si prin cartile distribuite. RAVAS PENTRU LUMEA DE AZI, care a ajuns in casele a noi cititori.

„Familia TVRM” si-a exprimat bucuria de a ne avea alaturi: CATALINA MIRICA, LORENA IACOB, FLOIN RACOCI. Acestora li s-a alaturat deosebita interpreta ANISOARA VLAICU – care a afirmat: „Ma bucur ca v-am cunoscut si doresc sa va fiu alaturi”. Prin urmare, avem acum noi suflete alaturi.

Important este sa ne auto-reprezentam, sa fim prezenti – unul, doi membrii- sa ni se vada dificultatile dar si acea parte buna a felului nostru de-a fi: dorinta de integrare prin comunicare, prin participare directa la toate actiunile publice ce ne pot intari si bucura sufletul.

Ma alatur IRINEI BODRON pentru a-i multumi DLUI FLORIN RACOCI, cel care face MEREU posibila participarea si promovarea noastra la asemenea evenimente, OMUL ce a inteles, fara niciun efort din partea noastra, ca realele noastre nevoi pot fi diminuate prin scoaterea din izolare, prin generarea ocaziilor din care cel mai frumos rezultat sa inceapa cu expresia… NOI, MEMBRII IHTIS, AM FOST PREZENTI LA… SI NE-AM FACUT NOI PRIETENI.

Prin urmare, si de aceasta data scopul nostru – A FOST ATINS.