Dovediti lumii ca sunteti “resursa in societate” !

Iunie 14, 2010 la 11:26 am | Publicat în Anunt important, Proiecte IHTIS, Resursa in societate, Si tu poti! | 1 comentariu

Premiile acordate recent la Festivitatea de premiere a Galei Societatii Civile au fost onorifice si nu au avut un echivalent material, fiecare diploma primita insemnand insa o frumoasa recompensa de suflet pentru munca fiecarui participant nominalizat.

De ce nu ar exista si o competitie similara IHTIS? Iata provocarea: Daca aveti o dizabilitate fizica si rezultate demne de relatat dintr-un anumit domeniu, va asteptam povestile pana pe 15 noiembrie 2010.
Implicarea cu succes intr-un anumit proiect (fizica sau financiara), obtinerea unor premii in competitii culturale sau sportive, activitatea zilnica in beneficiul cuiva etc pot vorbi lumii despre voi.
Fiecare relatare va fi jurizata prin comentariile postate de cititori. Toate textele vor genera la final realizarea unei noi lucrari IHTIS purtand acelasi titlu “Tanarul cu dizabilitati – resursa in societate”.

Cu totii ne dorim a fi pe scena, insa nemotivat nu ajunge nimeni sub lumina reflectoarelor.

Va invitam sa vorbiti lumii despre voi si faptele voastre! O relatare scurta a participarii intr-o activitate ce v-a evidentiat a fi o persoana activa si o imagine convingatoare care sa va ilustreze fapta – vor genera obtinerea unei diplome care sa ateste statutul de “Tanar cu dizabilitati – resursa in societate” – diploma decernata catre sfarsitul anului 2010, speram noi cu ocazia celei de-a II-a editii a festivalului de colinde din luna decembrie.

Asteptam cat mai multi participanti pe adresa michi_mihaescu@yahoo.com.

1 comentariu »

1. Intr-adevar, nu am nicio pregatire, dar voi incerca cu ajutorul lui Michi sa colaborez la aceasta carte, adunand povestile celor direct interesati, pe care ii cunosc. Astept sa fiu contactat.