IHTIS CAUTA PARTENER PROIECT IN BUCURESTI

Iunie 28, 2010 la 6:32 am | Publicat în Anunt important, Informatii utile, Proiecte IHTIS | 1 comentariu

MOTIVATIE: Recunoasterea rezultatelor deosebite obtinute (in activitatea de socializare prin cultura, evenimente in care tinerii cu si fara dizabilitati au participat in conditii reale de egalitate), prin:
– Diploma de Excelenta in Festivalul national “Dobroge, Mandra Gradina” – iunie 2010;
– Premiul Special ERSTE in cadrul Galei Societatii Civile 2010, Sectiunea “Servicii pentru Categorii sociale defavorizate”
– Mentiune in cadrul Galei Societatii Civile 2010, Sectiunea ”Buget – / Eficienta +”

CENTRUL CULTURAL DE SOCIALIZARE IHTIS pe care dorim a-l crea, se doreste a fi un cadru adecvat in care tinerii cu dizabilitati, dar cu coeficient normal de inteligenta, sa-si petreaca timpul intr-un mod activ alaturi de semenii lor fara probleme de sanatate, pregatind impreuna toate actiunile cultural-educative ale Asociatiei IHTIS menite a promova, in mod public, tanarul cu dizabilitati fizice ca fiind RESURSA IN SOCIETATE.

In cadrul acestei noi initiative, IHTIS cauta PARTENER in proiectul sus-amintit, alocand – sub forma de comodat – o locatie in care sa ne desfasuram activitatea fie si numai o data pe saptamana, aceasta constand in:

– intalniri de socializare, comunicare intre tinerii cu si fara dizabilitati;
– repetitii cu tinerii cu dizabilitati fizice, interpreti populari – pentru participarea acestora in concursuri si festivaluri specifice;
– mini-spectacole cu interpreti populari consacrati;
– lansari de carte, asociatia noastra publicand anual lucrari in sfera dizabilitatii, in vederea promovarii unei imagini pozitive, reale a tinerilor cu dizabilitati fizice;
– dezvoltarea Metodei “PEER COUNSELING” in care tinerii cu dizabilitati experimentati impartasesc din experienta lor semenilor aflati la inceput de drum.

Coordonator proiect,
FLORIN RACOCI

1 comentariu »

1. Daca vrem ca visele noastre sa se realizeze, trebuie sa FACEM CEVA in acest sens. Din tot ce avem, trebuie sa INVATAM SA DARUIM. Fericirea din vietile semenilor nostri, STA IN PUTEREA NOASTRA. Puteti face ca munca noastra sa nu fie ZADARNICA. E pacat sa regreti ca NU te-ai implicat cand ai fi putut sa o faci. Fiti alaturi de noi. IMPREUNA putem fii mai puternici ca oricand!