O DIPLOMA DIN SUFLET DE COPII

Iunie 29, 2010 la 4:23 pm | Publicat în Ganduri, IMPREUNA INTREGI, Invata sa ma accepti!, Noi si ei, PREMII, Si tu poti!, SUFLET LANGA SUFLET | 1 comentariu

“Mulţumesc este cuvântul pe care l-am învăţat ca oricare alt cuvânt şi-l folosim la fel ca şi pe celelalte, atunci când este cazul. Sincer, nu îi dăm o importanţă aparte, dar dacă am sta să-l analizăm, am observa împreună că acest cuvânt este unul aparte…, este un cuvânt la care se adaugă simţămintele noastre din acel moment faţă de persoana căreia i-am adresat acest cuvânt” – fragment intr-o carte a sufletului „TRAIRI LAUNTRICE””.

Azi a fost rostit un MULTUMESC aparte, printr-o DIPLOMA acordata de catre elevii scolii pentru hipoacuzici – copii lipsiti de grai, dar plini de afectiune si recunostinta – cea mai inalta distinctie… Toate premiile au fost frumoase, absolut toate… dar cel venit astazi a fost pe neasteptate si parca prea usor cucerit.

Cuvântul “mulţumesc” este cea mai uşoară cale prin care putem interacţiona cu cei din jurul nostru. Simple gesturi urmate de mulţumiri şi chiar zâmbete sunt nişte lucruri mărunte care pot da culoare zilei ce tocmai a început….

FLORIN RACOCI

1 comentariu »

1. De multe ori, un zambet sau o privire pot insemna cat o mie de cuvinte. O raza de soare, o flore, o vorba buna, poate inveseli viata oricui. Fiecare dintre noi incercam sa ne facem auziti asa cum putem Atingerea sufletele triste este ca o CONSOLARE. Asta este tot ce putem NOI SA OFERIM multa iubire si afectiune.Cel ce nu stie SA PRIMEASCA aceste lucruri marunte in sufletul sau este impietrit de durere. UN COPIL ESTE UN SUFLET NEVINOVAT ce ne poate invata cum sa TRAIM frumos.