In ce domeniu excelam?

Iulie 9, 2010 la 5:00 pm | Postat in Anunt important, Invata sa ma accepti!, Problemele noastre, Proiecte IHTIS, Resursa in societate, SUFLET LANGA SUFLET | 1 comentariu

Cultura-Educatie, Sanatate, Social, Sport, Promovare si Valorificare Rezultate sunt domeniile in care IHTIS si membrii sai ar trebui sa exceleze – asa cum ne-am propus toti in urma cu 6 ani.
Intrucat „Promvare si Valorificare Rezultate” este sarcina ce imi revine, ma intreb zilnic: azi despre ale cui rezultate vorbesc, ce promovez?
Am analizat fiecare departament in parte si voi incepe cu prezentarea celui dintai, intrucat in orice domeniu CULTURA si EDUCATIA ar trebui sa primeze. Deoarece nu toti vizitatorii acestui sit – au rabdarea sa citeasca evaluarea unui an de munca in sfera CULTURAL – EDUCATIVA IHTIS, am incercat o succinta promovare video, pe un fundal muzical extrem de sugestiv. Iat-o:

Avand nadejdea ca vom gasi IMPREUNA resurse sa dezvoltam si celelalte domenii de activitate propuse, pe masura celui prezentat, adresez tuturor invitatia de a-si face simtita opinia si implicarea.

Zilnic sunt cautati online tineri cu dizabilitati pentru a deveni beneficiari in diverse proiecte. Si eu fac aceasta la nevoie, cu diferite ocazii. Pot fi cursuri, cconcursuri, seminare interne si internationale etc. conditionate intr-adevar de costuri, o limba straina sau cunostinte in domeniu. Insa extrem de putine mesaje ajung la IHTIS cu formularea „m-ar interesa…” astfel incat raportul CERERE – OFERTA sa fie controlat, inlesnit, satisfacut. Totul depinde insa de VREA-ul personal.

„VREAU-ul” meu este ca IHTIS sa exceleze si in celelalte departamente. Incerc precum in urma cu 1 an, cu un ANUNT: Asociatia IHTIS cauta voluntari seriosi si cu experienta deosebita in celelalte 3 domenii: sanatate, social, sport.

VA ASTEPTAM SA FAPTUIM !

1 comentariu »

1. Omul ce A INCERCAT si A REUSIT sa schimbe mentalitati prin munca sa este domnul Florin Racoci. Dar ma intreb oare “ cati oameni sunt dispusi sa faca asta? Cati dintre acei OAMENI sunt dispusi sa ofere un sprijin neconditionat, schimband astfel mentalitati. A lucra cu sufletul omului este foarte greu. Iar mica echipa Ihtis a reusit asta. Domnul FLORIN RACOCI, IULIA ALBU, FLORIN HREBEAN. Va multumim ca ne sunteti alaturi ! Speram ca impreuna sa PUTEM SCHIMBA MENTALITATI in continuare

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare: