Noi suntem IHTIS

August 11, 2010 la 6:15 am | Publicat în Resursa in societate, SONDAJ IHTIS, SUFLET LANGA SUFLET | 1 comentariu

Contractul prin care o persoana, donator, transmite in mod gratuit si irevocabil dreptul de proprietate asupra unui bun sau a unei sume catre o alta persoana, donatar, care il accepta – reprezinta donatia.

Exista printre cititori convingerea ca asociatiile non-profit sunt sustinute financiar de catre stat. FALS!!!

Pana acum toate proiectele IHTIS au fost sustinute nu doar fizic ci si financiar de catre initiatorii lor, prin mici donatii. In spatele a tot ce se scrie pe acest blog stau doar cativa oameni modesti, ce se confrunta cu toate problemele cotidiene, diferiti doar prin dorinta lor de a faptui si darui.

Sustinatorii actiunilor noastre suntem noi insine si cititorii nostri. Pentru a ilustra numarul celor direct implicati financiar la IHTIS, initiem urmatorul sondaj, astfel facand cunoscut tuturor numarul donatorilor dispusi a ne sustine pentru fiecare proiect in parte, pana la sfarsitul acestui an.

Ce proiect sunteti dispus sa sustineti cu minim 5 RON?

Dand un clik pe linkul de mai sus, cititorii nostri sunt rugati sa raspunda la intrebarea: „ce proiect sunteti dispus sa sustineti cu minim 5 RON?”, bifand unul din urmatoarele raspunsuri:
1. Campania 350000 euro
2. Caravana IHTIS
3. Festivalul „Suflet langa suflet prin colindul romanesc”
4. Editarea lucrarii „Tanarul cu dizabilitati – resursa in societate”
5. TV IHTIS

Gradul de implicare reala al sustinatorilor declarati online va fi reflectat de contul IHTIS, la sfarsitul sondajului prezentand atat suma existenta in cont la 15 august 2010, cat si suma existenta la 1 octombrie 2010.

Donatorii sunt rugati sa precizeze si la BCR, atunci cand isi vor concretiza donatia, numele proiectului sustinut.
Donatiile se pot face online prin contul paypal sau prin RO14NCB0044002865610001, deschis la BCR – Agentia Dorohoi.

Va multumim,
Consiliul Director

1 comentariu »

1. Cartea „RESURSA IN SOCIETATE” a iesit deja de sub tipar. Multumiri familiei IULIAN & CRISTINA SAVULESCU.
    Multumiri – de asemenea – dlui VALENTIN DURAN – 10 RON intrand in contul IHTIS pentru sustinerea centrului. Multi vor avea motive sa dispere. Eu am motive sa cred ca ziua mult visata se apropie.