EDUCATIA INSEAMNA VIITOR! – Campanie TV VALEA PRAHOVEI

Septembrie 10, 2010 la 11:20 am | Publicat în SUFLET LANGA SUFLET | 1 comentariu

Temelia oricarui copil este scoala.

VP TV si saptamanalul Valea Prahovei deruleaza, in perioada 30 august – 10 septembrie, Campania “Educatie inseamna Viitor”. Oameni simpli, autoritati, societati comerciale, oricine este asteptat sa li se alature, contribuind cu rechizite, carti si alte bunuri didactice, in punctele de colectare din cele trei redactii ale lor.

Am aflat despre aceasta campanie, am promovat-o in randul celor cunoscuti ca au posibilitatea de a darui, ne-am unit resursele avute de fiecare si am raspuns indemnului: ”Participa si tu!”.

VALENTIN DURAN – a fost donatorul principal, prin cele peste 300 de carti din biblioteca personala, volume destinate initial licitatiei de sustinere a campaniei IHTIS.

Se impunea, asadar, un mijloc de transport incapator si cheltuielile aferente deplasarii. ADINA DOBRESCU prin tatal sau, Dl GIGI MARCU a raspuns prompt si neconditionat solicitarii, suma necesara transportului ramanand in sarcina mea.

Asa se face ca ieri, 09.09.2010 am cunoscut un colectiv de OAMENI MINUNATI, ce ne-au intampinat cu bratele deschise la – TV VALEA PRAHOVEI. In mijlocul lor, liantul dintre resursele noastre si nevoile elevilor defavorizati – Dl FLORIN RACOCI – care a sustinut aceasta initiativa de suflet cu un pas inaintea noastra.

Un proiect de suflet, o echipa IHTIS – mica dar cu rol precis atribuit fiecarui membru participant, care si-au pus LAOLALTA resursele lor informationale, fizice, financiare si materiale, generand o actiune spontana in beneficiul elevilor prahoveni.

Oricine doreste sa traiasca “bucuria de a darui” este asteptat oricand la TV VALEA PRAHOVEI.
Puncte de colectare: Ploiești, str. Maramureș nr. 12, cam. 2-106, Câmpina str. Griviței nr. 69, Sinaia B-dul Carol I, nr.41 complex Winmarkt.

1 comentariu »

1. Multumesc tuturor pentru sprijinul acordat in aceasta campanie si ma bucur pentru lectura ulterioara din partea elevilor prahoveni!