2% pentru IHTIS – un gest solidar, la indemana tuturor

Ianuarie 27, 2011 la 7:48 am | Postat in Campanii IHTIS | 2 comentarii

2% pentru IHTIS – poate genera treptat transpunerea imaginii de mai jos intr-un proiect indraznet.

An de an decizia redirectionarii catre Asociatia IHTIS a unui procent de pana la 2% din impozitul pe venit apartine fiecaruia. Suma din care se extrage acest procent se regaseste inscrisa in coltul din dreapta-jos a Fisei Fiscale. Calculul procentului ce poate fi directionat spre IHTIS este simplu: valoarea inscrisa se inmulteste cu 2, apoi se imparte la 100. Rezultatul obtimut constituie suma ce va ajunge abia la sfarsitul anului 2011 in contul Asociatiei IHTIS.

Ex: In 2011 aveti de achitat la Administratia Financiara un impozit pe venit de 625 RON;
Calculul se face astfel: 625 x 2 / 100 = 1250 / 100 = 12,5 RON.
12,5 RON este „Suma” ce trebuie inscrisa in Formularul 230, pe langa celelalte informatii solicitate.

Ulterior, atat Formularul 230 completat cat si o copie dupa Fisa Fiscala (in baza careia s-a facut calculul), se depun la Administratia Financiara de care apartine fiecare cu domiciliul.

Birocratia este mare, motiv pentru care noi punem la dispozitie doua variante:

1. Ne trimiteti prin mail michi_mihaescu@yahoo.com sau fax 021/6844477 o copie dupa Fisa dv. Fiscala, urmand ca noi sa ne ocupam de toate celelate etape descrise;
2. Descarcati si completati dumneavoastra Formularul_230 si il depuneti la Administratia Financiara de care apartineti, impreuna cu o copie dupa Fisa Fiscala.

Noi tot spre acea adresa vom trimite ce vom primi de la dv. Va rugam sa procedati cum vi se pare mai usor.

Aceasta donatie nu costa nimic contribuabilul! Doar un formular de completat si depus la Fisc pana la data de 15 mai 2010. Daca nu folositi aceasta optiune, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat.

Cu multumiri,
ASOCIATIA IHTIS

1. […] [4]==>> Pe blogul Asociatiei IHTIS gasim: “2% pentru IHTIS – un gest solidar, la indemana tuturor” […]

2. I am happy to find this post very useful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing