Cu pasi timizi ne apropiem de prima finantare

Februarie 11, 2011 la 7:32 pm | Publicat în Proiecte IHTIS | 5 comentarii

In urma cu patru luni am schitat Campania  „POTI AJUTA? SIGUR CA DA!”, proiect trimis spre analiza Fundatiei ERSTE – in speranta obtinerii primei finantari din istoria IHTIS.
Am indraznit, am asteptat si am sperat. Astazi am mai facut un pas. Sub directa indrumare a Dnei Crina Marina Morteanu – reprezentant ERSTE, am inceput  cea de-a doua etapa din procesul de definitivare a aplicatiei.

Nadajduiesc sa putem spune curand: START CAMPANIE ! – o lectie  noua in care vom fi indrumati cum sa gestionam fondurile primite.

Multumiri pentru rabdarea, intelegerea si sprijinul acordat.

1. Felicitari!

2. Felicitari, Michi!!! Si multumiri Crinei pentru ajutor – sunteti pe maini bune 🙂

3. @ Mirela – multumesc ca ne veghezi si incurajezi.

4. Lupta ta Michi nu ramane fara rezultate si te felicit pentru asta. Rezultatul obtinut imi da putere sa-mi cer cat mai mult de la mine insumi, pentru IHTIS.
    Dupa atata timp in care am incercat sa aratam ca suntem RESURSE IN SOCIETATE, iata ca lupta noastra este vazuta de cei cu renume european. Asta ne face sa speram ca orice vis al nostru se poate realiza.

5. @ Marius – Eu, tu, Ana, Raluca, Maria, Alexandru, Roxana si multi altii invatam permanent sa ne depasim conditia – si rezultatele dovedesc ca se poate. Prin rezultate ii atragem langa noi pe cei alaturi de care generam acel echilibru de IMPREUNA INTREGI. Acestia nu ni se alatura ca exista IHTIS, ci pentru curajul nostru individual de a ne indeplini obligatiile si indrazneala de a ne apara drepturile.