Campania Tehnologia de azi pentru sansa de maine – si-a desemnat castigatorul

Iulie 20, 2011 la 7:04 am | Postat in Informatii utile, PREMII | Lasă un comentariu

Va anuntam ca s-a incheiat etapa de votare a campaniei „Tehnologia de azi pentru sansa de maine”. In urma centralizarii notelor acordate de fiecare participant celorlalte proiecte inscrise in campanie, cele mai multe puncte (respectiv 31) le-a acumulat Asociatia „Dai o sansa”, asociatie de parinti, apolitica si non-profit, avand drept scop sustinerea persoanelor cu sindrom Down. Astfel, Asociatia „Dai o sansa” castiga premiul de 1000 USD oferit de Oktal.ro in aceasta editie-pilot a campaniei de responsabilitate sociala „Tehnologia de azi pentru sansa de maine”.

La randul sau, Ana Maria Vasilescu, participanta care a inscris Asociatia „Dai o sansa” in campanie, castiga un laptop performant (Dell N5010) de la Oktal.ro. Compania organizatoare a contactat deja castigatorii si a demarat procedurile necesare in vederea inmanarii premiilor, conform regulamentului de participare, si va publica in curand informatii si imagini relevante in acest sens pe pagina campaniei.

Rezultatele votului acordat de participanti in perioada 1-15 iulie 2011 in cadrul campaniei pot fi consultate la adresa http://www.oktal.ro/campanie/tehnologia-de-azi/rezultate.php.
Ramintim ca sistemul de votare a permis fiecarui participant la campanie sa noteze cu 10, 5 si 1 trei proiecte din cele inscrise, exceptand propria propunere, o singura data. Daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati.

Va multumim pentru participare si va dorim succes in proiectele actuale si viitoare!

Cu respect,
Jeles Octavian

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare: