Gala Proiectelor de Voluntariat 2011

Decembrie 14, 2011 la 11:50 am | Publicat în CE POT FACE EU PENTRU COMUNITATE | 1 comentariu

Gala Voluntarilor este primul eveniment naţional dedicat recunoaşterii voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor de voluntari şi centrelor de voluntariat din întreaga ţară.
Gala Voluntarilor a avut loc la Bucureşti, ieri 12 decembrie 2011 şi a marcat finalul evenimentelor organizate în România sub egida Anului European al Voluntariatului 2011 (AEV) şi Ziua Internaţională a Voluntarilor celebrată în fiecare an în data de 5 decembrie.
Evenimentul este un excelent prilej de a spune „MULŢUMESC!” într-un cadru festiv voluntarilor care fac lumea mai frumoasă prin gestul lor unic de A DĂRUI..  Peste 200 de nominalizări din întreaga ţară au fost înscrise în concurs la cele 22 de secţiuni, de către organizaţii neguvernamentale şi instituţii publice care lucrează cu voluntari.

La fiecare Secţiune a fost desemnat câştigător un singur proiect dintre cele nominalizate. La Secţiunea „Activism civic si drepturile omului” (secţiune  în care printre  cei 5 finalişti s-a situat şi Asociaţia IHTIS) pe primul loc situându-se Organizaţia World Vision Romania, Biroul Cluj – o organizatie creştină care desfăşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă, dezvoltare şi advocacy în şase judeţe din ţară şi în Municipiul Bucureşti, având ca scop creşterea calităţii vieţii copiilor, precum şi crearea unor modele de bună practică în rândul comunităţii şi al autorităţilor locale.

Pentru Asociaţia IHTIS prezenţa printre finaliştii Galei Proiectelor de Voluntariat este mai mult decât imbucurătoare. În momentul de faţă, important este că Asociaţia IHTIS şi-a făcut simţită prezenţa în comunitatea dorohoiană, cunoscând prin prizma Proiectului “CE POT FACE EU PENTRU COMUNITATE” grupul elită al voluntarilor dorohoieni cărora li se cuvin gânduri de recunoştinţă deplină.

1 comentariu »

1. http://dorohoinews.ro/social-647-IHTIS–Gala-Voluntarilor-2011.html