Solidaritate, Cuvant si Fapta

Februarie 17, 2012 la 8:54 am | Publicat în LUMEA IN CARE TRAIESC, PLEDOARIE PENTRU AUTONOMIE, Si tu poti!, Viata in fotoliul rulant | Lasă un comentariu

„Sper să nu rămână numai la stadiul de şedinţă ce se întâmpă aici; sper să fim în stare să facem ceva: sper să fie şi alte întâlniri periodice similare, dar mai sper să fie şi fapte” – afirma Dl. Bara Haki Abdulaki la Masa Rotundă din 5 septembrie 2011, desfăşurată la Dorohoi.

Dl. Bara Haki Abdulaki alaturi de Preşedintele Asociaţiei „Kinder In Not” – Dl. Mircea Lorin Crihan (Pomîrla) au reuşit să aducă la IHTIS un fotoliu rulant ce va ajunge la un beneficiar căruia îi face trebuinţă,

La Asociaţia IHTIS ajung cereri de diverse tipuri. Solicitările ce nu ţin de misiunea noastră sunt direcţionate spre cei în măsură a ajuta. Mijloacele asistive însă, ne sunt de mare ajutor. Este îmbucurător să poţi răspunde prompt dorinţei cuiva de a ieşi din casă, de a scăpa de singurătate, de izolare. Până ce NU a apărut automobilul, nimeni nu s-a gândit la autostradă. La fel, dotarea cu fotolii rulante a tinerilor cu dizabilităţi fizice şi prezenţa acestora în locurile publice, pot conştientiza importanţa rampelor de acces în toate instituţiile dorohoiene. Faptul că gândurile Dlui Bara şi ale Dlui Crihan s-au îndreptat astăzi spre IHTIS şi spre membrii săi, ne onorează şi le mulţumim sincer.