2% pentru IHTIS – Exercitiu de Solidaritate

Martie 15, 2012 la 1:27 pm | Publicat în Campanii IHTIS, Proiecte IHTIS, Si tu poti! | Lasă un comentariu

An de an decizia redirectionarii catre Asociatia IHTIS a unui procent de pana la 2% din impozitul pe venit apartine fiecaruia. Suma din care se extrage acest procent se regaseste inscrisa in coltul din dreapta-jos al Fisei Fiscale. Calculul procentului ce poate fi directionat spre IHTIS este simplu: valoarea inscrisa se inmulteste cu 2, apoi se imparte la 100. Rezultatul obtimut constituie suma ce va ajunge abia la sfarsitul anului 2012 in contul Asociatiei IHTIS.

Ex: In 2012 aveti de achitat la Administratia Financiara un impozit pe venit de 625 RON;
Calculul se face astfel: 625 x 2 / 100 = 1250 / 100 = 12,5 RON.
12,5 RON este „Suma” ce trebuie inscrisa in Formularul 230, pe langa celelalte informatii solicitate.

Ulterior, atat Formular_230completat cat si o copie dupa Fisa Fiscala (in baza careia s-a facut calculul), se depun la Administratia Financiara de care apartine fiecare cu domiciliul.

Birocratia pare mare, motiv pentru care noi punem la dispozitie doua variante:

1. Ne trimiteti prin mail michi_mihaescu@yahoo.com sau fax 021/6844477 o copie dupa Fisa dv. Fiscala, urmand ca noi sa ne ocupam de toate celelate etape descrise;
2. Descarcati si completati dumneavoastra Formular_230 si il depuneti la Administratia Financiara de care apartineti, impreuna cu o copie dupa Fisa Fiscala. Noi tot spre acea adresa vom trimite ce vom primi de la dv. Va rugam sa procedati cum vi se pare mai usor.

Aceasta donatie nu costa nimic contribuabilul! Doar un formular completat si depus la Fisc pana la data de 15 mai 2012.

Aceasta macheta o putem transforma in timp in CENTRUL DE VIATA INDEPENDENTA dorit.
Fiecare Formular_230 completat cu datele Asociatiei IHTIS, reprezinta suportul de care avem nevoie ACUM pentru a construi impreuna un reper european in sfera dizabilitatii.

Cu multumiri, ASOCIATIA IHTIS