O carte pentru Valea Plopului

Aprilie 15, 2012 la 11:38 am | Publicat în Si tu poti! | Lasă un comentariu

Optimal Media Solution este o companie specializată în activităţi de productie video (filme documentare si de prezentare companii si institutii, spoturi campanii publicitare si sociale), media online, web design, publicitate si organizare de evenimente, activitate editoriala.

Duminică, 25.03.2012, de Buna-Vestire, a fost semnat protocolul între scriitorul Petre Crăciun şi Parintele Nicolae Tănase, din Valea Plopului, Prahova, pentru declanşarea proiectului “O carte pentru VALEA PLOPULUI”, obiectivul proiectului derulat în perioada 1 aprilie – 1 iunie, fiind colectarea a peste 1000 de volume de literatură pentru copiii şi tinerii aflaţi în îngrijirea părintelui Tănase. În decembrie 2011, una dintre clădirile aflate în incinta comunităţii de la Valea Screzii, cea în care se aflau cantina aşezământului şi biblioteca, a fost mistuită de incendiu. Cei peste 200 de copii au ramas fără bucuria cărţilor, acesta fiind motivul pentru care Optimal Media şi portalul Literatură Copii au iniţiat acest proiect care se va finaliza exact de Ziua Copilului.

Dorind sa sustin modest, dar cu folos actiunea mai sus prezentata, am primit vizita Dlui Petre Craciun, scriitor, jurnalist si, inainte de toate … VOLUNTAR in diverse actiuni sociale,  semnificativ fiind portalul literaturacopii.ro, devenit locul de intâlnire al tuturor copiilor care iubesc literatura adevarata si cartile de valoare. Dialogul purtat pret de cateva zeci de minute, mi-a descoperit imaginea omului pentru care cartea este cel mai de pret dar, mai presus de toate celelalte bogatii lumesti.

Am daruit, dar m-am si bucurat la randu-mi, primind doua dintre cele opt volume publicate de dl Craciun: „Floarea intelepciunii si iarba puterii” si „Taina ghemului de ata”.

Impresiile generate de sustinerea acestui proiect, precum si opinii personale ale Dlui PETRE CRACIUN, se regasesc pe: http://www.literaturacopii.ro/ro/in-lumea-jucariilor/

Cu siguranta, colaborarea inceputa in Vinerea Mare, nu se va opri aici.