Targul ONG Botosani – Editia 2012

Septembrie 20, 2012 la 1:53 pm | Publicat în Anunt important, Promo, Voluntar la domiciliu | 1 comentariu

Asociaţia B-Right Media, împreună cu partenerii săi – Fundaţia Estuar, filiala Botoşani şi Asociaţia Culturală „Vis de Artist” vă invită să participaţi la „Târgul ONG Botoşani – ediţia a III-a”, care va avea loc în data de 22 septembrie 2012, între orele 09-19, în incinta Botosani Shopping Center.
Târgul ONG Botoşani este un eveniment care va prilejui promovarea organizaţiilor non-guvernamentale din Judeţul Botoşani, prin următoarele opţiuni:

• Promovare prin stand amplasat în Botoşani Shopping Center,
  • Participare la spectacolul susţinut de beneficiarii şi voluntarii ONG-urilor botoşănene,
  • Diseminarea proiectelor pe care le-aţi derulat în ultimul an (prezentare PPT, video, foto, etc).

Dacă la ediţia 2011 a Târgului ONG, Asociaţia IHTIS a încercat prin ineditul acţiunii ”UN MINUT ÎN FOTOLIUL RULANT” să concentreze atenţia participanţilor asupra faptului că: stând jos (într-un fotoliu rulant) sau în picioare, oamenii simt şi gândesc la fel…, în acest an – solidaritatea, creativitatea şi activismul social vor fi evidenţiate prin prezentarea unei game variate de produse lucrate manual, la domiciliu, de voluntari din toate zonele ţării. Târgul ONG este un bun prilej de a promova şi valorifica munca nevăzută a unor oameni deosebiţi cărora le mulţumim.

1 comentariu »