Targul ONG BT 2012 – societatea civila activa in prim-plan

Septembrie 23, 2012 la 4:49 pm | Publicat în Cum ne vad ceilalti, Integrare sociala, LUMEA IN CARE TRAIESC, PLEDOARIE PENTRU AUTONOMIE | 1 comentariu

In lumea ONG, BINELE inseamna gand, implicare, colaborare, sprijin, sfatuire intre toti membrii comunitatii. Timp de o zi, toate rezultatele de peste an a cca 15 asociatii au fost reunite intr-un manunchi de fapte bune prezentate sub diferite forme: arta manuala, publicatii, prezente scenice…

Pentru Asociatia IHTIS, intalnirea a prilejuit ocazia promovarii celor mai importante proiecte: Centrul de Viata Independenta sustinut prin initiativa „Voluntar la Domiciliu”, Campania redobandirii Dreptului la Asistent Personal pentru Andrei Braha, precum şi actiunile Proiectului SOLIDARITATE PENTRU dizABILITATE.

La Standul Asociatiei IHTIS au poposit, pe rand, oameni deosebiti, real preocupati in sustinerea integrarii sociale, adesea incercand personal sa gaseasca solutii de inlaturare a barierelor sociale cu care ne confruntam.

Solidaritatea asociatiilor participante a fost maxima fata de majoritatea proiectelor Asociatiei IHTIS, sustinerea celor prezenti fiind aparte.
– MEMORIUL de sustinere a situatiei lui Andrei Braha a fost semnat de toate asociatiile prezente. Tot pentru Andrei, au fost solicitate informatii medicale, incercandu-se gasirea unei clinici pentru o evaluare serioasa a tuturor afectiunilor sale.
– Actiunea ELEV PENTRU O ZI, va fi organizata prin amabilitatea Dnei Maria Arama, Asociatia Invatatorilor din Judetul Botosani. Participant la actiune urmand a fi BOGDAN IONUT APETREA, prezent la eveniment.
– Oportunitatea de a Nominaliza din partea Asociatiei IHTIS – „Seniorul Anului 2012” si „Cetateanul Anului 2013” – initiativa apartinand Centrului EUROPE DIRECT.

Ganduri de recunostinta si multumire celor ce au poposit la Standul Asociatiei IHTIS, reprezentat de insasi persoanele cu dizabilitati. Exprimarea scrisa fiind modalitatea noastra forte in comunicare, adresam sincere multumiri Echipei B-RIGHT MEDIA si partenerilor sai, care de fiecare data suplinesc ceea ce noi cu greu am reusi.

1 comentariu »