Cum sa (te) povestesti mai bine

Octombrie 17, 2012 la 2:30 pm | Publicat în Anunt important, Informatii utile, Integrare sociala | 1 comentariu

Atat oamenii, cat si organizatiile, au povesti de spus.  Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara sunt orasele care in aceasta perioada gazduiesc workshop-ul cu tema “Cum sa (te) povestesti mai bine”, organizatorul evenimentelor fiind Fundatia ERSTE.

Sesiunea despre „Cum sa te povestesti mai bine”, sustinuta de dl. Cristi Lupsa, Editor la Decat O Revista – www.decatorevista.ro – poate fi considerata o valoroasa oportunitate de intelegere a ceea ce asteapta evaluatorii de la un proiect, anume:  Povestile uneori trebuie sa fie complexe, alteori mai simple; uneori trebuie sa vanda, alteori sa informeze; dar, de fiecare data, trebuie SA CONVINGA, trebuie SA FIE CLARE.

In cadrul workshop-urilor sunt discutate tehnici si principii utile oamenilor si organizatiilor in prezentarea proiectelor, in diferite contexte. Premiul Fundatiei ERSTE 2013 pentru integrare sociala si procesul de aplicare a proiectelor finalizate sau in curs de derulare care au un impact semnificativ si rezultate concrete si durabile – ar putea fi un prim test pentru toti cei prezenti la discutii.

Exemplul unei Povesti castigatoare a unui Premiu ERSTE, in editia Galei 2011, a fost descrisa de reprezentantul Asociatiei CONCORDIA,  prezent la evenimentul desfasurat, cu o parte dintre produsele de patiserie executate de catre un grup de tineri cu probleme sociale majore, din zona Chitila, Bucuresti.

Pana pe 11 noiembrie 2012, pe site-ul www.erstestiftung.org este deschisa o noua editie de inscrieri pentru Premiul Fundatiei ERSTE 2013,  organizatiile castigatoare urmand a fi sprijinite cu premii in bani, precum si numeroase alte beneficii care permit dezvoltarea competentelor organizationale, precum: suport de PR asigurat de consultanti specializati in relatii publice, cu finantarea Fundatiei ERSTE pe o perioada de doi ani, participarea la workshop-uri menite sa le permita  dezvoltarea diverselor competente (dezvoltarea de afaceri sociale ca alternativa de finantare, dezvoltarea de aptitudini de relationare cu mass-media, dobandirea de aptitudini de social media), promovare pe website-ul Retelei de Integrare Sociala a Fundatiei ERSTE.

Multumiri Dnei Crina Morteanu pentru invitatie.

1 comentariu »