Ganduri de recunostinta

Noiembrie 23, 2012 la 3:49 pm | Publicat în Anunt important, Integrare sociala, PREMII | 1 comentariu

A te oferi voluntar, inseamna a vota in fiecare zi pentru comunitatea in care traiesti, voluntariatul fiind cel mai bun exemplu de democratie, reprezentand “lumea in miscare”.

Intr-o comunitate bine randuita, membrii ce o alcatuiesc se folosesc de toate resursele avute, dand stralucire locului in care vietuiesc.

Astazi, bucuria noastra a fost accentuata de vestea desemnarii Proiectului SOLIDARITATE PENTRU diz/ABILITATE ca finalist pe tara, in Gala Proiectelor de Voluntariat 2012.

Sute de voluntari au “votat” (prin prezenta), pe parcursul intregului an pentru IHTIS. Acum a sosit vremea ca Asociatia IHTIS sa-si voteze sustinatorii, desemnandu-i ca laureati in cadrul celei de-a treia editii a „SERII VOLUNTARILOR BOTOSANENI” – eveniment organizat de Asociatia B-Right Media, miercuri, 28 noiembrie 2012, incepand cu orele 18.30, la Complex Europa Botosani.

Dna FLORENTINA TONITA, Dl MARIUS PETRESCU, Dna inv. MARINELA MIHAI, Dna inv. DOINITA FEGHER,  Dl, prof. CORNELIU DRESCANU, AMALIA PETRESCU, COSMIN VATAMANU, ANDREEA AIRINEI – sunt nominalizarile pentru fiecare categorie in parte – invitati de seama, in fata carora membrii Asociatiei IHTIS se inclina cu recunostinta.

1 comentariu »

1. http://dorohoinews.ro/social-969-IHTIS–Gânduri-de-recunoștință.html