Ziua Internationala a Voluntariatului – o sarbatoare a omeniei

Decembrie 6, 2012 la 4:11 pm | Publicat în Anunt important, Resursa in societate, Si tu poti! | Lasă un comentariu

Intr-un cadru festiv, 5 Decembrie – Ziua Internationala a Voluntariatului – a fost marcata la Botosani, prin Proiectul AS-TIN, la Hotel Rapsodia – Sala Eminescu.

DSCN3462

Actiunea organizata de Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Botosani, Asociatia B-Right Media si Fundatia Cultural-Artistica “Arlechin”, poate fi usor caracterizata ca fiind sarbatoarea faptelor bune, in cadrul careia fiecare voluntar prezent a descris modul in care s-a pus timp de un an in slujba aproapelui.

Prezentarile proiectelor, momentele artistice si cina festiva au evidentiat bucuria si unitatea invingatorilor, o familie mare si puternica datorita careia problemele comunitatii sunt transformate in povesti cu final fericit.

Impreuna cei prezenti si-au luat ramas bun de la anul ce se va incheia curand, nazuind catre unul putin mai bun, dupa cum Dumnezeu va randui.

Multumiri DJST Botosani pentru invitatie si aprecieri, pentru Diploma si Placheta acordate Asociatiei IHTIS si, indeosebi, pentru sprijin si asigurarea cazarii la Hotel Rapsodia din Botosani.