Asociatia IHTIS premiata la Gala Nationala a Proiectelor de Voluntariat, Bucuresti 2012

Decembrie 13, 2012 la 11:15 am | Publicat în PREMII, Proiecte IHTIS | 4 comentarii

DSCN3500Gala Nationala a Voluntarilor este singura competitie nationala care aduce voluntariatul in atentia publicului larg si a mass-mediei, premiind  voluntarii, proiectele de voluntariat, coordonatorii de voluntari si centrele de voluntariat. Evenimentul ofera o binemeritata recunoastere publica oamenilor din intreaga tara care isi daruiesc constant din timpul, energia si abilitatile lor pentru a-i ajuta pe cei aflati in nevoie, pentru a proteja mediul sau pentru a-si dezvolta comunitatile.

Aflata la cea de-a doua sa editie, competitia este organizata de Federatia VOLUM – Federatia Organizatiilor care Sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania si cuprinde mai multe categorii:

I. Categoria VOLUNTARUL ANULUI;
II. Categoria PROIECTUL DE VOLUNTARIAT AL ANULUI
III. Categoria COORDONATORUL DE VOLUNTARI AL ANULUI
IV. Categoria CENTRUL DE VOLUNTARIAT AL ANULUI

Aseara, intr-un cadru festiv, au fost premiate 20 de asociatii – cate una pentru fiecare domeniu de actiune, printre acestea situandu-se si Asociatia IHTIS, cu Proiectul de voluntariat al anului in domeniul activism civic si drepturile omului – SOLIDARITATE PENTRU diz/ABILITATE.

Juriul acestei Categorii, a fost alcatuit din: Daniela Bosioc – Ofiter proiecte, Centrul European de Voluntariat; Maria Besnea – Expert Relatii Sociale, OMV Petrom; Andrei Tarnea – Director Executiv, Aspen Institute.

DSCN3553

Diploma si Placheta primita ne onoreaza, avand astfel certitudinea ca si in fotoliul rulant se poate face voluntariat, obtinandu-se rezultate benefice intregii comunitati.

Conform celor mentionate in fata numerosului public (“oamenii normali ai Romaniei”, cum au fost denumiti voluntarii in alocutiunea DR. RAED ARAFAT, Ministru al Sanatatii) – multumirile Asociatiei IHTIS au fost adresate juriului si, indeosebi, partenerilor si colaboratorilor din Judetul Botosani, alaturi de care am faptuit BINELE pe parcursul intregului an.

DSCN3551

Bucuria finalistilor nu se sfarseste aici. In aceasta seara laureatii tuturor sectiunilor urmeaza a fi sarbatoriti intr-un cadru restrans, la Banca Nationala a Romaniei.

DSCN3565

1. FELICITARI! Ma asteptam sa fiti premiati. Este inca o recunoastere a fortei si frumusetii voastre!

2. Felicitări din partea Centrului Europe Direct Botoșani. Meritați din plin premiul!