CARTI DIN BIBLIOTECA MAMEI

Decembrie 21, 2012 la 12:34 pm | Publicat în Campanii IHTIS | Lasă un comentariu

Georgi in gradinaUn chip luminos cu suflet de copil, un prieten sincer ce incearca a-mbarbata maturii cazuti in deznadejde, un sustinator (din umbra) al Centrului de Viata Independenta – continua incepand de astazi drumul deschis de Valentin Duran, printr-o noua oferta de carte din biblioteca mamei sale (care a decedat de curand).

Georgiana Monalisa – o carte din biblioteca mamei

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AnM1wrrrZBzTdFc1YTRYd1RtT0doaDc1cGpmY2pwSEE#gid=0 este un fisier accesibil de oriunde, fara sa fie nevoie de user sau parola.

Pentru a fi accesat: se selecteaza linkul de mai sus, se da copy, apoi paste – in fereastra de cautare a browserului (nu direct pe Google si apoi Enter – ca de obicei).

Cine va dori sa achizitioneze o carte, isi va putea nota in lista deschisa: numele complet si pretul pe care doreste sa-l ofere pentru ea (sume mici, cat vrea fiecare, cartile sunt in stare buna, dar nu sunt noi).

Cine intra pe link poate sa selecteze “Da”, in coloana “Rezervat”, in dreptul cartilor dorite.

In prima coloana, sunt numele cartilor, apoi, autorul si anul.

Apoi, astept un semn pe mailul meu (georgianamonalisa@yahoo.com), astfel incat sa stabilim modalitatea pentru a oferi cartile.

Banutii obtinuti vor fi donati Asociaiei IHTIS, o asociatie a tinerilor cu handicap fizic, avand IQ normal.

Daca doresti sa promovezi initiativa mea, este suficient sa pui linkul de mai sus pe mailul sau blogul tau si oricine poate sa acceseze lista.

Unica problema e ca documentul poate fi modificat de oricine, asa ca trebuie mers pe incredere, ca sa nu se creeze confuzii sau neintelegeri.

Asadar, pe iubitorii de carte ii astept la completarea listei – urmate de un mail, iar pe sustinatorii initiativei ii rog sa dea anuntul mai departe, oricui cred ca ar vrea sa cumpere o carte pentru Campania unei asociatii care merita mult mai mult, din punctul meu de vedere.

Povestea Asociatiei IHTIS si a Centrului de Viata Independenta, in linkul urmator:

Si tu poti apartine grupului solidar “350.000 oameni”. Iti MULTUMESC !

Georgiana – Monalisa