FESTIVALUL EGALITĂȚII ȘANSELOR

Februarie 15, 2013 la 5:12 pm | Publicat în Anunt important, Informatii utile, Promo | 1 comentariu

FESTIVALUL EGALITĂȚII ȘANSELOR este un festival concurs, organizat de Asociația “INIMI LA UNISON” în parteneriat cu Liceul Tehnologic Sf. Stelian Botoșani, evenimient adresat în egală măsură elevilor din școlile speciale, celor cu cerințe educative speciale integrați în învățământul de masă, elevilor cu deficiențe locomotorii și senzoriale, precum și persoanelor private de libertate (din penitenciare).

Pentru înscrierea în festival, puteţi solicita Fișa de înscriere, Acordul de Parteneriat și toate celelalte detalii, la nr. de telefon: 0744761221 sau trimițând un e-mail pe adresa festival_inimi13@yahoo.com, data limită pentru înscrieri fiind: 22 februarie 2013.

Festival-concurs-cultural-artistic-Inimi-la-unison

Concursul cuprinde două secțiuni:

Secțiunea 1: Expoziții – deschise în perioada 9 martie – 15 aprilie 2013 în cele 6 sedii al instituțiilor partenere:

♥ Creații literare în versuri sau în proză

♥ Pictură ♣ icoane

♣ desene, compoziții plastice având ca temă PRIMĂVARA

♥ Abilități manuale (cusături tradiționale, împletituri, goblen, colaje, lucrări realizate în tehnica origami, quilling, jucării, etc.)

♥ Fotografie

La această secțiune pot participa:

a) elevi cu CES și cu deficiențe asociate din școlile speciale;

b) elevi cu CES din școlile de masă;

c) elevi cu deficiențe locomotorii și senzoriale;

d) persoane private de libertate (penitenciar);

Lucrările de la Secţiunea 1 vor fi trimise până vineri, 8 martie 2013 pe adresa: Răileanu Alina Liceul Tehnologic Special Sf. Stelian Botoşani, str. D. Rallet nr.6, cu menţiunea: PENTRU FESTIVALUL – CONCURS INIMI LA UNISON.

Secțiunea 2: Spectacol – concurs cultural SUFLET DE ARTIST – în data de 16 martie 2013

♥ Interpretare vocală/instrumentală( muzică populară, folk, ușoară-individual sau colectiv)

♥ Dans – popular traditional, etno, modern, sportiv, tematic, balet, dans de societate, latino, etc.

♥ Teatru scurt, scenetă, teatru de păpuși, moment literar-artistic, recitări, monolog.

La Secțiunea 2 sunt invitați să participe:

a) elevi cu CES și cu deficiențe asociate din școlile speciale;

b) elevi cu CES din școlile de masă;

c) elevi cu deficiențe locomotorii și senzoriale;

d) persoane private de libertate (penitenciar);

e) elevi din școlile de masă care fac echipă cu elevi cu cerințe educative speciale din școlile speciale sau din cele integratoare, cu copii aflați în evidența unor O.N.G.-uri(cel puțin jumătate din membrii grupului să fie elevi cu cerințe educative speciale)

La această secțiune se poate participa:

a) direct – cu evoluție pe scenă, în data de 16 martie 2012;

b) indirect – cu înregistrarea momentului artistic pe suport electronic (DVD) și trimiterea până la data de 8 martie 2013 la adresa: Răileanu Alina, Liceul Tehnologic Special Sf. Stelian Botoșani, str. Dimitrie Rallet nr. 6, cod. poștal 710 702.

Rugăm ca materialele filmate să fie într-un format care să permită deschiderea cu VLC sau cu Windows Media Player.

Jurizarea se va face- după o fișă de evaluare- în timpul concursului pentru concurenții care participă direct, iar pentru cei care participă indirect, în perioada 18-25 martie de către un juriu format din organizatori şi parteneri la fiecare categorie de participanți în parte, pe subsecţiunile precizate. Se vor acorda Premiul I, II, III, mențiuni, premii speciale, premii de popularitate (atât pentru participarea directă, cât și indirectă), precum și TROFEUL FESTIVALULUI. Juriul poate hotărî neacordarea unor premii sau acordarea mai multor premii I, II, III. Se va acorda un singur TROFEU AL FESTIVALULUI. Trofeul va fi câștigat de un concurent/un grup/o formație cu participare directă la festival.

În vederea bunei desfăşurări a evenimentului vă rugăm să confirmați primirea invitației printr-un e-mail pe adresa menționată în care să ne precizați, până pe data de 22 februarie 2013, intenția dumneavoastră de a participa la festival în mod direct sau indirect. Totodată vă rugăm să trimiteți și fișele de înscriere în concurs completate. Acordul de parteneriat înregistrat, semnat și ștampilat îl trimiteți cu DVD-ul. Noi vi-l trimitem apoi prin e-mail, scanat, împreună cu diplomele. Cei care veți participa direct, vă rugăm, aduceți Acordul în ziua festivalului.

AȘTEPTĂM SĂ NE CONTACTAȚI !

Prof. ALINA RAILEANU – Coordonator proiect

1 comentariu »