GALA SOCIETATII CIVILE 2013 – PREMIUL AL III-lea acordat Proiectului SOLIDARITATE PENTRU diz/ABILITATE

Iunie 5, 2013 la 2:23 pm | Postat in PREMII, Proiecte IHTIS | 3 comentarii

Gala Societatii Civile este un proiect care promoveaza si premiaza activitatea sectorului non-profit din Romania. Sub umbrela Galei Societatii Civile se desfasoara o competitie anuala prin intermediul careia sunt premiate cele mai bune proiecte desfasurate de organizatii neguvernamentale, grupuri de initiativa, sindicate sau persoane fizice, punand astfel in valoare si aducand un plus de vizibililitate celor mai bune initiative civice.

Anul acesta, la cea de-a XI-a editie a Galei Societatii Civile, Proiectul SOLIDARITATE PENTRU diz/ABILITATE a adus Asociatiei IHTIS un nou PREMIU III la Categoria „Aparearea Drepturilor individuale / colective”, apreciere pe care o impartasim cu toti PARTENERII si VOLUNTARII IHTIS.

GALA SOCIETATII CIVILE 2013

Multumim juriului pentru curajul dat in lungul nostru drum, strabatut an de an cu pasi mici dar siguri.

1. Sincere felicitări !

2. Felicitari, MIchi, membrilor Asociatiei IHTIS si celorlalti parteneri ai proiectului. Ma bucur ca aprecierile si previziunile noastre, rostite acolo, pe scena de la Dorohoi se implinesc atat de repede si atat de frumos,

3. wow ….felicitari, eforturile sunt rasplatite si in acest mod BRAVO MICHI!!!!! Braavo tuturor care se implica si care fac prin aceste interventii un mare bine omenilor care au nevoie sa fie ajutati sa se integreze.

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare: