Serviciul European de Voluntariat – Botosani

Septembrie 16, 2013 la 11:05 am | Postat in Diverse | 1 comentariu

În perioada 15 septembrie – 25 octombrie 2013, Caravana SEV pune în mişcare 390 de organizaţii interesate să devină active în cadrul programului SEV – Serviciul European de Voluntariat, program sprijinit de Comisia Europeană prin TiA, aducându-le împreună pentru informare, inspiraţie şi schimb de experienţă.

DSCF5273

Caravana SEV trece prin 26 de localităţi din tot atâtea judeţe din ţară şi cuprinde evenimente organizate de partenerii locali, la care vor fi invitate câte 15 organizaţii interesate de SEV din fiecare locaţie. Participanţii vor avea oportunitatea să interacţioneze cu persoane resursă – voluntari români şi străini, organizaţii gazdă şi de trimitere, formatori TiA – de la care pot afla informaţii clare şi prietenoase despre implementarea proiectelor SEV şi răspunsuri la întrebări: De ce sunt proiectele SEV o oportunitate pentru organizaţia mea? Alfabetul SEV: Care sunt actorii şi concepetele cheie? Cum se obţine acreditarea? Care e ciclul unui proiect SEV? Cum identificăm parteneri SEV?, etc.

Prima dintre gazdele Caravanei SEV a fost Asociatia B-RIGHT MEDIA BT.

Voluntarii prezenţi au sporit cu 13 numărul adeziunilor din Campania „ABSENT – dar – NU DIN VINA MEA”, tinerii preluând tabele – muitiplicate de APC Europe Direct – pentru a strânge la rândul lor Adeziuni de la colegi şi prieteni.

1 comentariu »

1. Multumim mult pentru participare si pentru promovare 🙂

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare: