IHTIS & ART Fusion pregatesc TABARA TINERILOR RESPONSABILI

Martie 14, 2014 la 9:28 am | Publicat în Anunt important, Integrare sociala, Proiecte IHTIS | 1 comentariu

Socializarea presupune o larga varietate de activitati desfasurate intr-un mediu distractiv, pentru fiecare copil sau tanar urmarindu-se teluri individuale bazate pe nevoile lui, dar si teluri de grup pentru a putea fi monitorizata coeziunea grupului si felul cum evolueaza fiecare la nivelul acestuia.

O astfel de actiune se doreste a fi Tabara de socializare „APTITUDINI PENTRU ATITUDINI, organizata de Asociatia IHTIS In Statiunea Eforie Sud / Hotel MILCOV**, in perioada 25-30 iunie 2014, fiind asigurata masa si cazarea a 20 participanti cu si fara dizabilitati.

ART Fusion1

Ineditul fiind caracteristica taberei, suntem astazi in masura a preciza doua activitati deosebite, coordonate de voluntarii Asociatiei ART Fusion, devenita Partener in proiect:

– O piesa de Teatru Imagine;

– Un atelier pe metoda de Biblioteca Vie si un eveniment de Biblioteca Vie.

Primii beneficiari ai taberei au obtinut dreptul de a participa gratuit (avand asigurata masa si cazarea), prin tombola organizata in luna decembrie, in cadrul festivalului de colinde. Altii pot castiga INCA acest drept, participand la Concursul literar “OBSERV – GANDESC – POVESTESC”, pe blogul dedicat actiunii. Termenul limita fiind 15 aprilie 2014.

Intrucat si celelalte activitati ale taberei vor fi inedite, ne straduim sa oferim cat mai multor tineri sansa de a participa. In acest sens, suntem dispusi a suplimenta locuri in tabara pentru cei ce doresc sa participe la activitati – suportand singuri costurile.

Asadar, asteptam sa fim contactati pentru detalii.

Proiect finantat prin: Reteaua Sociala „Actionam Responsabil”.

1 comentariu »