Iuliana Nacu, presedinte SIP Botosani – o atitudine greu de definit…

Aprilie 7, 2014 la 1:06 pm | Publicat în Cum ne vad ceilalti, Invata sa ma accepti!, LEGI SPECIALE | Lasă un comentariu

elev scoala specialaSindicatul Învatamantului Preuniversitar Botosani – IMPOTRIVA unui proiect de lege – initiat de Coalitia „O SINGURA VOCE PENTRU DIZABILITATE”, care interzice segregarea copiilor cu dizabilitati in unitati de invatamant distincte.

A se urmari..

O opinie personala, solicitata de STIRI.BT….

2

… a generat o serie de comentarii neasteptate…

3

4

5

Este  evident ca nu initiativa celor 30.000 de sustinatori ai proiectului de lege a „deranjat” comunitatea ci, doar punctul meu de vedere… Reactiile vin exact la momentul oportun,  Proiectul „ETICHETAT VULNERABIL – GANDESC RESPONSABIL” – pliandu-se perfect pe dialogul purtat „la scena deschisa”.

Datorita multor asemenea opinii exprimate de reprezentantii eleviilor cu Cerinte Educative Speciale din Botosani, acestia nu vor mai avea statutul de „beneficiari” ai proiectelor IHTIS. Incluziunea scolara cu „SANSE EGALE” este un DREPT FUNDAMENTAL, pe care noi il respectam si aparam in cunostinta de cauza.