IN ATENTIA PARTENERILOR IHTIS

Aprilie 8, 2014 la 10:38 am | Postat in Anunt important, Proiecte IHTIS | Lasă un comentariu

ANUNT IMPORTANTVa aducem la cunostinta faptul ca, avand acordul finantatorului RSC – Actionam Responsabil, programul activitatilor Proiectului Etichetat „vulnerabil” – Gandesc Responsabil implementat in aceasta perioada de Asociatia IHTIS – VA FI MODIFICAT – fara a afecta scopul, obiectivele sau bugetul stabilite deja, adaugand chiar o noua actiune – dupa cum urmeaza:

1. Masa rotunda prevazuta in luna mai 2014, va fi implementata in data de 26 iulie 2014, cand Asociatia IHTIS  sarbatoreste 10 ani de activitate.

2. Postarile pe Blogul OBSERV-GANDESC-POVESTESC vor continua pana in luna iunie 2014, subiectele iinscrise fiind apoi preluate in Revista de Atitudine Sociala – care finalizeaza proiectul nostru.

3. In luna mai, va fi inclusa o actiune noua „SEMAPHOR DOROHOIAN”, inmanand catre 30 de institutii publice, corect accesibilizate, o Diploma + INVITATIA la evenimentul nostru aniversar „IHTIS – 10 ani de activism civic si responsabilitate sociala” – 26 iulie 2014.

MOTIVATIE: A doua actiune prevazuta initial in proiect, concursul literar online OBSERV -GANDESC – POVESTESC, nu a reusit sa atinga rezultatul dorit, desi ne apropiem de finalizarea lui (15 aprilie 2014). Am constatat ca grupurile vulnerabile sunt mai putin familiarizate cu „responsabilitatea sociala” si sentimentul de a lua atitudine, textele primite fiind pana acum departe de ce ne-am fi dorit.

Deoarece aceasta actiune este strans legata de cea de-a treia, „intalnirea cu autoritatile publice”, propunerea de modificare a graficului actiunilor, este solutia considerata optima, in situatia data.

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare: